Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
145 Vitesse - Groningen Aralarında oynanan son maçlara baktığımız da çoğu üst bitmiş.Zaten hepimizin bildiği gibi Hollanda üst ligidir.İlk maç olmasın rağmen ben yinede bu maçın üst biteceğini düşünüyorum...
Tahmin : 2,5 Üstü 1,50
doğru bir tahmin. ama sonuc olarak düşünürsek vitesse evinde, groningen deplasmanda çok iyi takım ve ikisi de geçen sezon büyük süprprizlere imza attılar ligde. her sonuca açık bir maç her şey olabilir.. üst doğru tercih![]()
Arda Turan'dan Başkası Yalan..
Tebrikler Montana ilk maçları tahmin etmek zordur ama iyi oran yakalamışsın...
262 - Willem II - Ajax Hollanda liginin en iyi takımlarından olan Ajax ilk maçını deplasmanda oynayacak.Willemin kadrosu Ajaxı zorlayacak kadar iyi değil.İlk maç olsada Ajax kazanır diyorum...
Tahmin : 2
324 - Roda - Twente Hollanda liginin iki golcü takımı karşı karşıya.Twente iyi maçlar çıkaran bir ekip ancak Roda kendi evinde sağlam oynuyor.Bence bol gollü bir beraberlik olabilir veya Roda kazanabilir...
Tahmin : 2,5 Üstü veya 10çifte şans
323 - Nec Nijemegen - De Graaschap Evinde güzel top oynayan Nijemegen deplasmanlarda kötü performans sergileyen takıma karşı.Gerçekten geçen senede evinde sürpriz galibiyetler alan Nijemegen lige de galibiyetle başlar...
Tahmin : 1