Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Vitesse - NAC Breda ------> Üst
-Valla bu maç gollü olur...Breda zaten gol atan takımdır,vitesseyi son Twente maçında gördük her gole bir karşılığı var...Üst olur maç sonucu için tahmin güç...Ama NAC yenilmez...Üst en sağlamı...
Betssoncular 3.5 gol üstü ve 2.Takım gol atarı değerlendirsin...
Heerenveen - Roda Kerkrade ------> Üst
-Heerenveen bu maçta gol bulur rahatça...Roda sparta gibi takımdan 4 tane yedi...Ama dengesiz takımdır,sonuç riskli üst cillop gibi...
PSV - Groningen ------> 02ç (bana kalırsa hiç oynamayın bu maça)
-Valla bu maç zor olacak...PSV 19 martta AJAX ile erteleme maçına çıkacak...O maçın skoru etkiler veya etkilemez bilemem ama takım yorulacak...
Groningen dişli rakip çünkü ve o yorgunluğun PSV'yi zorlayacağını düşünüyorum...
Yenilmez bence groningen...Çok gollü bi maçta olmayabilir...Benim önerim hiç ellenmemesi bu maçın...Ben 02ç vereceğim ama...
AZ Alkmaar - De Graafschap ------> Üst
-Açıkçası AZ Alkmaar bu maçıda kazanır mı şüpheliyim...Kötü giden bir takımın patlama noktası olur elbet ama ben yinede korkuyorum...Gollü maç olacağı konusunda bir şüphem yok ama...En sağlamı üst vermek bu maça...
Excelsior - Utrecht ------> Üst
-Bu maçtada her sonuç çıkar...gollü geçmeye aday bu maç...İbre Utrechtten yana dursada Excelsiorun sağı solu belli olmaz...
VVV Venlo - NEC Nijmegen ------> Üst
-Üst geçmesi muhtemel maçlardan biri daha...Son haftaların en formda takımı NEC,bu maçta gollü geçer...Venlo en azından 1 gol bulur...
S.Rotterdam - Feyenoord ------> Üst
-Rotterdam derbisi bu maç...Sparta malum süprize açık takımlardandır...Bu maç gollü geçer,üst iyi seçim olur...
Twente - AJAX Amsterdam ------> Üst
-Bu maçı Business channel verir mi bilmiyorum ama haftanın en zevkli maçlarından biri olacak...izleme fırsatı olanların izlemesini öneririm...Gollü ve zevkli bir maç olacak...
Willem II - Heracles Almelo ------> 1
-Willem kendi ayarındaki takımları kendi sahasında yenen bir takım...Kendi ayarındaki Heracleside yeneceğini düşünüyorum...
garanticiler 10ç oynasın...Ben direk 1 vereceğim...