Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
puan durumu
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
form durumu
alt üst durumu
ilk yarı / maç sonucu
geçen hafta sonuçları
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
251 Az Alkmaar v Heerenveen
AZ Şampiyon felan dinlemedi Twente yi kendi sahasında yendi. AZ kendini iyi toparladı ve sezon sonunda daha iyi bir yerde olacağını gösterdi. Heerenveen Willem karşısında 5 gollü, galibiyeti aldı ve onlarda kendilerine güvenen ve zirveyi zorlayan bir ekip olma yolundalar. AZ karşısında ise bana göre işleri mucizelere kalır. Ev sahibi galip gelecek kadar iyi bir ekip.
Tahminim: 1
258 Roda v Groningen
Groningen Feyenoord maçını 2 golle kazandı. Roda içerde yenilmese bile Groningen karşısında daha etkisiz bir oyun bekliyorum. Benim düşüncem maçın beraberlik açısından uygun olduğudur.
Tahminim: 0
259 Willem II v Excelsior
Bir takım ne kadar kötü olabilir bunu Willem bize gösterdi. 15 maçta henüz galibiyete imza atamadılar. Ligden düşmelerini engelleyecek bir yapıya sahip değiller. Sihirli bir değnekten daha fazlasına ihtiyaçları olduğu kesin. Excelsior zayıf bir ekip. Buna rağmen bu maçtan 3 puan çıkarması beklenilebilir. Bende galip gelmelerini bekliyorum.
Tahminim: 2
274 Nec Nijmegen v Twente
Twente şampiyonluktan sonra yine hız kesmedi. Ligde PSV nin ardından ligde 2.sıraya oturdular. Az maçını kaybetmeleri onları pek etkilemez. Nec Utrecht maçında tam bir yıkım yaşadı. Aldıkları 4 gollü, hezimet gerçekten çok kayda değer bir sonuç. Twente bu hafta onları dağıtır düşüncesindeyim. Bence hem üst olur hem de Twente kazanır.
Tahminim: 2 - ÜST
305 De Graafschap v Vitesse
İki ekipte zor günler geçiriyor. Bana göre bu haftanın riski yüksek maçlarından biri. Bu sebeple maç için yorum yapmak gereksiz. Ben size bu maçtan uzak kalmanızı tavsiye ederim.
Tahminim: Riskli Maç
306 Feyenoord v Den Haag
PSV den 10 gol yedikte sonra dikiş tutmayan Feyenoord için umutlarım tükenmek üzere.15 maç sonunda ligde 15.sıradalar. Bu kadar kötü bir form ile ligde kalma mücadelesine devam edecekler. Feyenoord Groningen maçını da kaybetti. Bakalım Den Haag maçında nasıl bir performans gösterecekler. Den Haag aslında formda bir takım. Ben yinede efsane Feyenoord’un lige geri döneceğini düşünüyorum. Bu hafta kazanmalarını bekliyorum.
Tahminim: 1
335 Heracles Almelo v Utrecht
Ligdeki gösterdikleri form ile benim dikkatimi çekmeyen iki takım karşı karşıya gelecek. Bence kuponlarda olması zor bir maç. Özellikle de hafta sonu bültenlerinde bu iş zor. Tek beklentim maçtan az gol çıkmasıdır. Çünkü iki ekibinde çizgisi belli. Alabildiğince puan toplamak futbol yok denecek kadar az.
Tahminim: ALT
336 VV Venlo v Ajax
Ajax son 3 maçtır kötü bir form tutturdu. Zor günleri geride bırakarak bir an önce zirveye yaklaşmaları gerekir. Fakat henüz bu açıdan belli başlı bir heyecan gösteremediler. Bu kötü gidiş Şampiyonlar liginde ki Real Madrid maçında da gösterdiler. Rakibine yenilmekten kurtulamadılar. Kendi sahalarında Realden 4 gol yediler. İşin özü Ajax zor günler geçiriyor. Venlo daha kötü durumda olmasına rağmen sürpriz ekiplerin başında geliyor. Venlo Ajax karşısında pek bir varlık gösteremez ise de yine de temkinli yaklaşmak gerekir. Bilmiyorum ama ben Ajax galibiyeti yerine üst seçimini daha mantıklı görüyorum.
Tahminim: ÜST
NEC - Twente Maci Alt Olur...
Twente Gol bulmakta Zorlaniyor..
![]()