252 19:45 15.08.2009 Sparta Rotterdam v Willem II
Ev sahibi takım ilk iki hafta gol bile atamadı ancak oynadıkları takımlar AZ ve Twente idi. Yani gol atamamaları normal. Ligde gol atamayan tek takım konumundalar. Konuk takım ise geçen hafta Utrecht’e kaybetti. Ben ev sahibi takımın bu maçtan galip ayrılacağına inanıyorum. Ev sahibi kazanır.
Tahminim: Sparta Rotterdam Kazanır
262 20:45 15.08.2009 Den Haag v Twente
Ev sahibi takım son maçında deplasmanda Venlo ile berabere kaldı. Ancak maçı 11 kişi bitiremediler önemli 2 futbolcusu kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Konuk takımda evinde Psv ile berabere kaldı. Geçen sene oynanan maçlarda Twente rakibine her iki maçta da üstünlük kurmuştu. Ben yine konuk takımın kazanacağını düşünüyorum ayrıca maç bol gollü geçecektir.
Tahminimi: Twente Kazanır Yada 2,5 Gol Üst
264 20:45 15.08.2009 Waalwijk v Az Alkmaar
Puanı olmayan takımlardan biride ev sahibi takım. Ancak onlar gol atma başarısı göstermişler. Konuk takım ise ilk hafta deplasmanda Heracles’e kaybetmişti geçen hafta ise evinde zayıf rakibi Sparta’yı zorlanarak yendi. Bu maç için söyleyeceğim maçın bol gollü geçeceğidir.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
274 21:45 15.08.2009 Heerenveen v Vitesse
İki takımda lige kötü başladı oynadıkları iki maçtan sadece 1’er puan çıkartabildiler. Bana göre Heerenveen hala lige hazır değil. Geçen sezon oynanan 2 maçı da konuk takım kazandı ve maçların ikisi de alt bitti. Kimin kazanacağını kestirmek zor ama maç az gollü geçecektir.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
307 13:30 16.08.2009 PSV Eindhoven v Ajax
Ev sahibi takım ilk iki hafta da 2 puan toplayabildi. Konuk takım ise 2’de 2 yaptı. Psv ’ nin defansta sorunları var. Eğer onları çözebilirlerse maçı alırlar. Ancak VVV’ den 3 yiyen bir takım Ajax’ tan kaç yer bilinmez. Maç bol gollü geçecektir.
316 15:30 16.08.2009 Heracles Almelo v Feyenoord
İki takımda lige iyi başladı. Kendi aralarında oynadıkları 9 maçın 8’i üst bitmiş. Her ne kadar zor görünse de bu maçta da en az 3 gol çıkacaktır..
317 15:30 16.08.2009 Roda v Nec Nijmegen
Geçen sene playofflarla ligde kalmayı başaran Roda ve orta sıralarda mücadele eden Nec maçında galip gelen çıkmayacaktır. seçimin alt seçeneği olacaktır.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
318 15:30 16.08.2009 Utrecht v VV Venlo
Ligin ilk iki haftasında oynadığı maçları tek farklı kazanan ev sahibi takım zayıf rakibi karşısında bu hafta da Mutlu sona ulaşır. Ayrıca maç bol gollü geçecektir.
Tahminim: Utrecht Kazanır Yada 2,5 Gol Üst
326 17:30 16.08.2009 Groningen v Nac Breda
Ev sahibi takımda sezona kötü giriş yapan takımlar arasında yer alıyor. İlk puanını geçen hafta Roda deplasmanında aldılar. Konuk takım ise iki maçta 4 puan aldı. Geçen sezonki maçta Breda deplasmanda maçı kazanmıştı. Şu anda ev sahibi takıma göre daha iyi durumdalar. İki takım arasında oynanan son 5 maç alt bitti. Ancak bu maç için benim görüşüm toplam gol sayısı oynamak. Maçta 2 veya 3 olacaktır.
Tahminim: Toplam Gol 2-3