Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
363 19:45 20.12.2008 Sparta Rotterdam v Heerenveen
Belki bu haftaya çok beraberlik sığdırmaya çalışıyorum. Ancak takımların yapıları ve performansları ile bizim düşüncelerimiz yoğrulunca ortaya bu tür sonuçlar çıkabiliyor. Hatırlarsanız biz burada sadece istatistiksel veriyi değil. Kendi düşüncelerimizi de sunuyoruz. Temelde bütün bu verilerin azınlıkta kendi fikirlerimizin çoğunlukta olduğu yorumlar sizlere aktarılıyor. Bu bağlamda bu maç için Üst ve beraberlik olur diyorum.
Tahminimiz: 0 ve ÜST
415 20:45 20.12.2008 Nac Breda v Vitesse
Nac bir adım önde olarak çıkacağı bu mücadeleden galip ayrılmasını bilecek mi? Esasında benim fikrim hayır. Başaracaklarını sanmıyorum. Vitesse en azından bir beraberlik çıkaracaktır.
Tahminimiz: 0
432 21:45 20.12.2008 Roda v Groningen
Haftanın bir başka beraberlik maçı olarak bu maçı görüyorum. Çok büyük farkın olmadığı iki takım karşılaşacak. Fazla bir beklenti içerisinde değilim. Sadece beraberlik olur diyorum.
Tahminimiz: 0
514 13:30 21.12.2008 De Graafschap v Ajax
AJAX UEFA Kupasında üst tura çıkmayı garantilemişti. Fakat Ligde işleri özellikle bu hafta çok zor olacaktır. Ajax De Graafschap karşısında galip gelmeyi başaramaz. Ev sahibi direnecektir.
Tahminimiz: 10 ÇŞ
515 13:30 21.12.2008 Nec Nijmegen v Den Haag
Nec bu maçta fazla zorlanmadan 3 puana uzanacaktır. Den Haag için işler haftalar geçtikçe daha da zor olacağa benziyor.
Tahminimiz: 1
544 15:30 21.12.2008 PSV v Feyenoord
PSV bu sezon Avrupa’ya erken veda etti. Belki beklenen bir sonuçtu. Yinede PSV için köklü bir değişim söz konusu olacaktır. Yoksa Ligde de pilleri erken bitebilir. Feyenoord ise bu sezon PSV kadar başarısızdı. Onlarda UEFA Kupasında rezilleri oynadılar. Anlayacağımız bu maçtan kim galip gelse de sürpriz olmaz. Fazla gol beklemediğimi söylemek isterim.
Tahminimiz: ALT
545 15:30 21.12.2008 Twente v Willem
Twente sezonun en iyi ekibi. Çok klas bir takım olduğunu herkese gösterdi. Willem karşısında şov yapmalarını bekliyorum. UEFA Kupasındaki başarılarını Ligde de sürdürecek olan Twente bu maçtan galibiyetle ayrılır. Willem galibiyeti sürprizinde sürprizi olur düşüncesindeyim.
546 15:30 21.12.2008 Volendam v Heracles
Ligin dibindeki Volendam için bu maç iyi bir çıkış noktası olabilir. Heracles karşısında onlardan bir galibiyet bekliyorum. Sürprizcilere önerebileceğim bir maç. Normal kuponlarda olması çok riskli olur.