Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Volendam - Ajax
Volendam ligin dibine demir attı evlerinde aldıkları puanlarla ayakta durmaya çalışıyor.Defansları çok kötü 120 kilo kalecileri var ama yedikleri golleri izleyin kalecinin payı çok az takım bu aşırı motive olmuş basından takip ettigimiz kadar burda oynadıkları son 4 resmi maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldılar galibiyetin birinide bugunku rakibi Ajax'kupada 1-0 yenerek aldılar sahalarında iyi sonuçlar aldıklarının göstergesi.Ajax ise lider götürdügü ligi Az mag.Utrecht beraberligi sonrası 3 puan hatta bu maç öncesi 6 puan geriye düştüler deplasmanda çok iyi degiller.Bu maçta evinde farklı oynayan ligden iyice kopmamak için Volendem'ın Ajax'a bir süpriz yapıp en azından yenilmiyecegini düşünüyorum.
Maç Sonucu 1x Oran : 2.50
Alt/Üst 2.5 Üstü Oran : 1.45
Nijmegen - Utrecht
Nijmegen hafta içi süpriz yaparak S.moskovayı son 5 dakikada buldukları gollerle 2-1 yendiler ligdede iyi gidiyorlar.Moskova maçında beraberlik golünü atan forvetJhon van Beukering sakatlandı bu maçta yok diger forvet Saidi Ntibazonkiza oda sakat oynamıyor orta sahadan Arek Radomski 'de yok takımda 3 önemli oyuncu yok.Utrecht son haftalarda toparlandı iyi sonuçlar alıyorlar son deplasmanı Ajax maçı idi öne geçtiler ama 2.yaradaki Ajax baskısından 1 gol yedi 1-1 kaldı takımda bu maçta 3 oyuncu eksik ama bunların en önemlisi defansta oynayan Mihai Nesu ben bu maçta hafta içi zorlu bir maçtan gelen nijmegenin zorlanacagını son maçlarda diri görünen Utrecht'in burdan bir puanla dönecegini düşünüyorum.
Maç Sonucu X Oran : 3.30