Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Nijemegen - Vitesse Geçen hafta Feyenoord u deplasmanda yenen Nijemegen yine iyi bir çıkış yaptı.2 haftadır kazanan Nijemegen güçsüz rakibi karşısında bu maçı kazanacaktır.Vitesse nin ise daha galibiyeti yok.Çok kötü oynuyorlar bu gidişle kümeye oynarlar.Diğer bir seçenekte alt olabilir ancak 1 daha garanti...
Tahmin : 1
De Graafschap - Az Alkmaar Ev sahibi ekip evinde oynadığı 2 maçıda kazandı bu istatistik beni aslında biraz endişelendiriyor.Ancak Az Alkmaar ın son maçlarda ortaya koyduğu performansta gerçekten süper.Son iki maçını kaybeden ev sahibi ekip bu maçıda kazanamaz.Az Alkmaar bu moralle bu takımı geçebilecek güçte...
Tahmin : 2
Sparta Rotterdam - Utrecht Bugünün tehlikeli maçlardan biri iki takımda puan çıkartmak için oynuyor iki takımda kazanabilir.Utrecht ilk 2 hafta zor rakiplerle oynadı ve sonra toparlandı.Spartta nın ise henüz galibiyeti yok.Ben bu maç için en uygunu üst diyorum...
Tahmin : Üst
Willem II - Feyenoord Feyenoord lige inanılmaz kötü başladı onun için bu maçta tahminde bulunmak gerçekten zor oluyor.Ya bu kötü gidişe dur diyip bu maçı kazanacaklar ya da kötü gidişe devam edecekler.Ben bu maç için üst tercihini seçiyorum.
Tahmin : Üst