Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
123 Ajaccio - Vannes Evinde 2 maçta 1 puan toplayan Ajaccio lige iyi başlayan Vannes karşısında.Deplasmanda 2 maçndan 1ini kazanan Vannes ben bu maçı da kaybetmez...
Tahmin : 02çifte şans 1,59
![]()
Konu Montana tarafından (29-08-2008 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
124 - Amiens - Reims Aralarındaki maçlara baktığımızda Amiens'in üstünlüğü var.Amiens evindeki 2 maçında da berabere kaldı ancak bu maçı kazanarak çıkışa geçer diyorum...
Tahmin : 1 1,75 isteyenler 10çifte şans
125 - Angers - Brest Oynadığı 4 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Angers evinde oynadığı 2 maçı da kazandı sezona iyi başlayan Angers bence rakibini de yener...
Tahmin : 1 1,75
126 - Boulogne - Dijon Her ne kadar ev sahibi takım lige iyi başlasada ben bu maçı kazanamayacağını düşünüyorum.Çünkü Dijon ters bir takım deplasmanda da fena oynamıyorlar...
Tahmin : 2 isteyenler 02çifte şans
132 - Fc Tours - Bastia Evinde iyi maçlar çıkaran Tours bence güçlü rakibi karşısında fazla etkili olamayacaktır.Bastia da bu maçı kazanarak bence avantajlı bir skorla evine döner...
Tahmin : 2 2,50 isteyenler 02çifte şans
131 - Guingamp - Sedan Ev sahibi takım henüz ligte daha puan kazanamadı.Ancak bu maçta bence 1 puan koparırlar rakipleri çokta güçlü değil maç berabere biter ya da deplasman takımı kaybetmez....
141 - Strasbourg - Chateauroux Bu sene ligin en favori takımlarından biri olan Strasbourg evinde seyirci etkisiyle süper maçlar çıkarıyor.Bence o maçta bunlardan biri ev sahibi rahat kazanır diyorum...
145 - Troyes - Nimes Her ne kadar banko 1 diye gözüksede ben bu maçtan sürpriz çıkacağına inanıyorum.
Tahmin : 02çifte şans 1,95