Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Bu maçta ligde 19.sırada bulunan nimes ile ligde 8.sırada bulunan lens karşılaşıyor.
Nimes bu ligin yeni takımlarından ve lige oldukça kötü başladılar .iç sahada oynadığı tek maçta brest e 1-0 yenilen nimes deplasmanda oynadığı 2 maçı da kaybetti.
Lens ise ligue 1 den düşen güçlü bir takım ve tekrar 1.lige yükselmek istiyorlar.lens iç sahada oynadığı 2 maçı da kazanmasına rağmen dış sahada oynadığı tek maçta vannes e 2-1 mağlup oldu.
Sonuç olarak bu maçın favorisi lens ancak ben dış sahada zorlanacağını düşünüyorum.ligdeki ilk puanına bu maçta kavuşmak isteyen nimes öncelikle gol yemek istemeyecektir.benim bu zor maçla ilgili tercihim beraberlik...
tahminim:
NİMES-LENS:0(g7/10)
oran:2.90
herkese bol şans...
Fransa 2.liginde bugün Nimes - Lens karşı karşıya.Geçen sen 1.ligte mücadele eden Lens 2.lige düştüğünde bence akılları başlarına gelmiştir.3 maçında 2 galbiyet alann Lens deplasmanda oynadığı maçı kaybetti.Nimes ın ise galbiyeti yok.Ligin güçsüz ekiplerinden Nimes bence Lens e karşı direnemez ve Lens bu maçı kazanır diyorum.
TAHMİN : Lens kazanır.
ORAN : 1,75