Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Lyon üstüste 7 . şampiyonluğunu alarak uluslararası bir rekora imza attı. Avrupanın önde gelen liglerinde böyle bir başarı daha yok. Lyon kupa maçlarında başarılı olamıyor. Bu kupayı en son 1973 yılında kazanmışlardı. Lig kupasınıda en son 2001 yılında kazandılar. Bu sene lig kupasına erken veda etmelerine ragmen zorla bu kupada finale kadar geldiler. Psgde ligde kalmayı başardı ve bu kupayı alarak taraftarlarına hediye vermek istiyoorlar. Bir nevi gönüllerini alacaklar. PSG kupası alacaksa maçı dengede turmasıgerekir. 2.5 gol altı klasik bir fransa kupası maçı olur. Ben beraberliğide denemeyi düşünüyorum.
hayatnız yatırım bu maç 0-2 banko...
Neye göre bu maç banko mutombili . Bi açıklasan bizde heee hayatımızı yatırabileceğimiz bi maç desek!!
Canlı sonuçları veren sitelerin forumlarındaki adamlar gibi yazmışsın aynı .
Benim yorumuma gelince ...
Lyon un son haftalarda 2-3 maçını izlemiştim . Sıkıcı futbol oynuyolar . 2.5 gol altı oynayan kişilerin keyifle izleyeceğini garanti edebilirim . Ben 2.5 üstü oynamıştım çıldırmıştım . PSG de öyle saldıracak bir takım değil . Fazla gol olmaz .
lyon şampiyonlıgı aldı ve kupayı da nereydeyse düşmekten son anda kurtulan bir takıma kaptıracagını hiç zannetmiyorum o yuzden banko lyon hemde enaz 2-3 farkla alır psg gol bile atamaz
maç bitsin buraya yazmaya devam edelim sonuç hakkındaki görüşlerimizlerimizi