Üye
Status :
Konular: 1050
Seviye: 46
Tecrübe: 5.628.299
Sonraki Seviye: 6.058.010
Teşekkürler : 1.275
548 mesajına 1.321 kere teşekkür edildi.
228 Arles v Lille
Ligin yeni lideri Lille, ligin son sırasındaki Arles’e konuk oluyor. Lille son maçında Lorient’i 6-3 gibi ezici bir skorla geçerek ne kadar formda olduğunu gösterdi. Arles ise evinde Nancy ile 1-1 berabere kalmıştı. Lille son beş haftada dört galibiyet aldı. Golcü oyuncuları ise oldukça formda. Arles evinde pek bir varlık gösteremiyor. Bu yüzden ben bu maçta konuk takımın maçı kazanıp liderliğini sürdüreceğine inanıyorum.
Tahminim: 2
229 Brest v Montpellier
Ligde son maçlarından yenilgi ile ayrılan iki takım karşılaşıyor. Brest son haftada kaybettiği puanlar yüzünden zirveden uzaklaştı. Montpellier ise iki maçlık galibiyet serisinin ardından iki maçtır yeniliyorlar. Brest evinde yedi maçta on üç puan topladı ve hiç yenilmedi. Montpellier’in ise dış sahada sekiz maçta dört mağlubiyeti bulunuyor. Ben bu maçta ev sahibi takımın sahadan üç puanla ayrılacağını düşünüyorum.
Tahminim: 1
230 Caen v Nice
Ligde son haftaların en formsuz takımı olarak göze çarpan Caen, evinde Nice’yi konuk ediyor. Nice geçen hafta Marsilya’yı son dakikada attığı golle devirmiş ve üç maçlık kazanamama serisine son vermişti. Caen ise Toulouse deplasmanından eli boş dönmüştü. Caen ligde oynadığı son on maçta galibiyet alamadı ve çok kötü bir futbol oynuyorlar. Nice’nin de iyi bir futbol oynadığı söylenemez. Gol yollarında iki takımda etkisiz. Ben bu maçta gol barajının aşılacağını düşünmüyorum.
Tahminim: ALT
231 Lorient v Lens
Son maçında Lille karşısında tek kelimeyle hezimete uğrayan Lorient, kaybettiği üç puanı telafi etmek amacında. Rakip ligin zayıf ekiplerinden Lens. Lens ligde düşme potasında bulunuyor ve son dört maçından galibiyet çıkartamadı. Lorient ise evinde sergilediği performansla orta sıralarda yer alıyor. İç sahada oynadıkları son beş maçta dört galibiyet bir beraberlik aldılar. Bu maçta ev sahibi takım üç puana yakın olan taraf.
Tahminim: 1
232 Nancy v Sochaux
Ligde son üç maçından galibiyetle ayrılarak üst sıralara doğru ilerleyen Sochaux, Nancy deplasmanında. Nancy ise üç maçtır yenilmiyor. Nancy son maçında Arles ile berabere kalırken, Sochaux evinde Valenciennes’i 2-1 yenmişti. Dış sahada pek varlık gösteremiyorlar ve bu alanda ligin en zayıf takımlarından birisi. Nancy ise evinde galip gelmekte zorlanıyor. Bu mücadelede konuk takım evine puan veya puanlarla dönecektir.
Tahminim: 02 ÇS
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar