Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
puan durumu
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
form durumu
alt üst durumu
ilk yarı / maç sonucu
geçen hafta sonuçları
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
252 Brest v Lens
Ligde son üç maçından da galibiyetle ayrılamayan Brest, ligin alt sıralarında bulunan Lens’i konuk ediyor. Ligde beş hafta aradan sonra yenilen Lens sürpriz yapmak amacında. Brest ise üç maçlık kazanamama serisine son vermek peşinde. Brest kaybettiği bu puanlarla da liderlik koltuğundan indi. Ev sahibi ekip içeride oynadığı altı maçta da yenilmedi. İyi bir iç saha performansları var. Bunun yanında Brest’in evinde oynadığı tüm maçlar alt bitti. Ben bu maçta bu serinin bozulmayacağını düşünüyorum.
Tahminim: Alt
253 Lorient v Rennes
Ligde son maçında aldığı üç puanla tekrar üst sıralara çıkış yapan Rennes, ligin orta sıralarında yer alan Lorient’e konuk oluyor. Rennes son maçında Brest’i yenerken; Lorient, Sochaux’a boyun eğmişti. Rennes dış sahada altı maçta on bir puan topladı. Lorient ise evinde yedi maçta on üç puana sahip. Evinde oynadığı son dört maçta da üç galibiyet, bir beraberlik aldılar. İki takımda üç puan için savaşacaktır. Ben bu maçta ev sahibi takımın rakibine yenilmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminim: 10 ÇS
254 Marsilya v Montpellier
Ligde son maçlarını galibiyetle tamamlayan iki ekibin mücadelesi. İki takımda ligde zirve mücadelesi veriyorlar. Ev sahibi hafta arasında Rusya temsilcisi Spartak Moscow i,le öneli bir grup karşılaşması oynadı ve o karşılaşmadan aldığı 3-0 lık galibiyetle hemen hemen turu araladı. Montpellier son iki maçını da kazanarak ikinci sıraya yerleşti. Marsilya evinde oynadığı maçlarda on bir puan aldı. Montpellier ise yedi maçta on puan aldı. İki ekipte de etkili oyuncular göze çarpıyor. Ama ev sahibi takım rakibine göre daha üstün bir kaliteye sahip. Bu da maç içerisinde kendisini gösterecek ve ev sahibi takım üç puana ulaşacaktır.
Tahminim: 1
255 Monaco v Nice
Düşme potasına oldukça yakın bir durumda bulunan Monaco ile Nice, on beşinci hafta mücadelesinde karşılaşıyor. Ligde son beş maçında dört yenilgi alarak alt sıralara gerileyen Nice yeni bir çıkışın peşinde. Monaco ise son on haftada sadece bir galibiyet alabildi. Yani iki takımda pek formda değil. Monaco son maçında Lille’ye, Nice ise Montpellier’e yenilmişti. İki takımda da amaç rakibinin zayıf yönlerini kullanarak üç puana ulaşmak. Konuk takım son üç deplasman maçında da yenildi. Monaco ise evinde beş maçtır kazanamıyor. İki takımda da golcüler formda değil. Ben bu maçta çekişmeli ve az gollü bir maç bekliyorum.
256 Nancy v St Etienne
Ligde düşüşte olan takımlardan bir diğeri de St Etienne. Bu hafta Nancy deplasmanına çıkıyorlar. St Etienne son altı maçından da galibiyetle ayrılamadı. Nancy ise istikrarsız bir görüntü çiziyor. Onlarda son lig maçını kazanarak yenilgi serilerine son vermişlerdi. Konuk takım üst üste kaybettiği puanlarla iyice zirveden uzaklaştı. Bu maçta iki takımında üç puana ihtiyacı var. İki takımında formda olduğu söylenemez. Bu mücadelede iki ekipte puanları paylaşacaktır.
Tahminim: 0
257 Valenciennes v Arles
Ligin on altıncı sırada bulunan Valenciennes ile ligin son sırasında yer alan Arles karşı karşıya geliyor. İki takımda son maçlarından yenilgi ile ayrıldı. Arles ligde şu ana kadar oynadığı on dört lig maçında henüz göze hoş gelen bir futbol oynamadı. Arles son maçında Bordeaux karşısında sahadan 4-2 yenik ayrılmıştı. Bu maçta kırmızı kart gören Laurenti bu maçta forma giyemeyecek. Konuk takım dış sahada ligin en zayıf takımı olarak göze çarpıyor. Valenciennes ise beş maçta sekiz puan topladı. Ben bu mücadelede ev sahibi takımın sahadan üç puanla ayrılacağını düşünüyorum.
277 Bordeaux v Lille
Fransa Liginde haftanın en önemli mücadelelerinden birisi Bordeaux ile Lille arasında oynanıyor. Ligde üst üste aldığı üç galibiyetin ardından liderlik koltuğuna oturan Lille’de amaç liderliğini sürdürmek. Bordeaux ise ligde iki maçtır kazanıyor ve oldukça formdalar. İki ekip açısından da önemli bir mücadele. Bordeaux son maçında Arles’i 4 golle geçerken bu maçta üç gol atan Modeste yıldızlaşmıştı. Lille ise Monaco’yu 2-1 yenmişti. İki takımda da golcüler oldukça formda. Ben bu maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.
Tahminim: Üst
354 Auxerre v Toulouse
Ligde birbirine ters giden iki takımın maçı. Ligde formda olan Auxerre ile son haftaların formsuz takımı Toulouse karşılaşıyor. Auxerre ligde son beş maçında hiç yenilmedi. Fakat aynı başarıyı Şampiyonlar liginde ortaya koyamadılar. Hafta arasında konuk ettikleri Milan karşılaşmasını 2-0 kaybettiler. Toulouse ise son üç maçında puan alamadı. Auxerre evinde oynadığı yedi maçta bir kez yenildi ve son iki maçından galibiyetle ayrıldı. Konuk takım ise deplasmanda son iki maçında yenildi. Bu maç oldukça zor bir mücadele. Ben bu mücadelede ev sahibi ekibin saha ve seyirci avantajını kullanarak bu maçtan üç puanla ayrılacağını düşünüyorum.
355 Caen v Sochaux
Ligde aldığı mağlubiyetlerle bir anda düşme potasına gelen Caen, evinde Sochaux’u ağırlıyor. Caen ligde oynadığı son sekiz lig maçında hiç galibiyet alamadı ve son dört maçında da yenildi. Sochaux ise beş maçlık galibiyet serisine son aldığı galibiyetle son vermişti. Caen evinde oynadığı maçlarda da iyi bir performans sergileyemedi. Sochaux ise tam anlamıyla deplasman fakiri. Ben bu maçta iki takımında birbirini zorlayacağını ve maçın az gollü geçeceğini düşünüyorum.
388 Lyon v Paris S.G.
Ligde zirve mücadelesi veren iki takımın mücadelesi. Lyon ligde oynadığı son yedi lig maçında beş galibiyet iki beraberlik aldı. Hafta arasında Şampiyonlar ligi mücadelesi oynayan Lyon Alman ekip Schalke 04 deplasmanından aldığı 3-0 lık yenilgi ile grup liderliğini de kaptıran taraf oldu. Paris ise son on lig maçında sadece bir kez yenildi. Ev sahibi takım içeride oynadığı üç lig maçında da galibiyet aldı. Paris S.G. ise dış sahadan altı maçta dokuz puan aldı. Bu maç öncesinde iki takımada baktığımızda etkili oyuncular göze çarpıyor. Özellikle golcü oyuncuların formda olması önemli bir etken. Haftanın bu kritik mücadelesinde ben gollü bir karşılaşma bekliyorum.
Tahminim: Üst
Brest - Lens
Brest bu sezon sergilediği futbolla şu ana kadar ligin en iyilerinden.. Son 3 haftada beklemedikleri puan kayıpları yaşayıp biraz düşüşe geçselerde çabuk toparlancak genç bir yapıları var. Bu tip iniş - çıkışlar yoğun tempo giden takımlarda görülebiliyor.
Ligin evinde mağlup olmayan tek takımı Brest, oynadığı 6 iç saha maçında 2 galibiyet 4 de beraberlik çıkarmış durumda. Yani güçlü bir ev sahibi.
Lens ise geçen hafta etkili başlayıp 1-0 öne geçtiği maçta Lyon karşısında 2. yarıda tutunamadı ve 5 haftalık puan alma serisini bozdu. Bu maçta Brest'in Lens karşısında maçı kazanacağını düşünüyorum
Tahminim : Brest Kazanır
Valenciennes - Arles
Valenciennes geçen hafta Nancy'e kaybederek düşme hattından uzaklaşamadı onlarında iç sahadaki maçlarında başarılı olduklarını ve 5 iç saha maçında 2 galibiyet, 2 de beraberlik aldıklarını görüyoruz. Arles ise deplasmanda sadece 2 kez berabere kalmış bir takım. Arles kaybedecek bir şeyi olmayan tehlikeli bir takım. Eğer Valenciennes'den de puan çalarlarsa şaşırmam ama normal şartlarda favori ev sahibi.
Tahminim : Valenciennes Kazanır
Nancy - St Etienne
Lige fırtına gibi başlayan ve sonradan durulan ve eski kimliğine doğru hızla gerileyen St.Etienne Lig 1'de 6 haftadır kazanamıyor. Bu süreçte yine en büyük problem gol yollarında yaşanıyor ve Payet bir yardımcı ismin çıkmaması takımı da olumsuz etkiliyor.
Nancy lige evinde aldığı puanlar ile tutunan tam bir iç saha takımı geçen haftada evlerindelerdi ve Valenciennes'i 2-0 geçmeyi bildiler. Nancy'nin son dört sezondur evinde rakibine karşı şansının tutmadığını ve son oynanan 4 maçta rakibine 3 kez kaybedip sadece 1 kez kazandığını görüyoruz. Normal şartlarda St.Etienne'den bir deplasman galibiyeti bekleyemeyiz ancak iki takımında istikrarsızlığı ve daha önce bu statda hiç berabere kalmamlarından ötürü yg öneriyorum.
Tahminim : TG 2-3
Monaco - Nice
Monaco son haftalarda sakat oyuncularının düzelmesi ile kıpırdan sa da çok kritik noktalarda yaptıkları basit hatalar ile puan kaybediyorlar. Bu stres takıma giderek daha çok yansıyor.
Geçen hafta Lille 'ye direnmeye çalışan kırmızı beyazlılar son bölümlerde maçı kaybetti. Monaco 8 beraberlik almış bir ekip ve bu sezon evlerinde sadece 1 kez kazanabildiler.
Nice ligde genç ekiple iyi işler çıkaran bir takım. Onlarda tıpkı Monaco gibi maçlarda çok basit hatalar yapıyorlar ve son iki haftadır 1-0 lık mağlubiyetler aldılar. Düşme hattını çok yakından ilgilendiren bu maçta ben Monaco'nun evinde mutlaka puan veya puanlar alacağını düşünüyorum
Tahminim : Monaco Kazanır
Marsilya - Montpellier
Ligde 1 maçı eksik olan Marsilya haftaya 22 puan ile 5. sırada giriyor. Maviler haftaiçi Spartak Moskova deplasmanından kendileri için sürpriz sayılacak 3-0 gibi önemli bir galibiyet ile döndüler ve gruptan çıkma şansları çok çok yüksek.
Bu moral ile lige dönecek olan Güney ekibinin karşısında her zaman onlara ters gelen Montpellier olacak.
Konuk ekipte ligde 3 maçtır kazanıyor ve 24 puan ile 2. sıradalar. Nöbetçi golcü Giroud çok formda ve Hasan Kabze'de gol atamamasına karşın enerjisi ve presi ile takıma önemli katkı sağlıyor. İki takımın şu ana kadar oynadığı maçlarda hep gol atılmış ve son iki seznoda Veledrome'de hep üst skorlu maçlar çıkmış.
Bu maçtada rekabet dozu yüksek çekişmeli bir mücadele bekliyorum, toplam 2-3 gol ideal seçim olur.
Tahminim : TG 2-3