Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Form Durumu
2,5 Gol ALT/ÜST Durumu
İlk Yarı / Maç Sonucu Listesi
Son Hafta Maç Sonuçları
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
294 Bordeaux v Brest
Ligin son haftalarda çıkışta olan takımlarından Bordeaux, onuncu haftada evinde Brest’i ağırlıyor. Ligin puan alamayan takımı Arles karşısında sahasında iki puan bırakan Brest kaybettiği puanların telafisi peşinde. Bordeaux ise ligde dört haftadır yenilmiyor ve bu serinin devamını sağlamak amacında. Ayrıca ev sahibi ekip evinde oynadığı son iki lig maçını da kazandı. Brest ise deplasmanda son üç maçını kazandı. Ama bu maç öncesindeki en önemli istatistik Brest’in ligde oynadığı dokuz maçında alt bitmesi. Bu maç öncesinde ev sahibi takımda Alou Diarra kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ben bu maçta çekişmeli bir mücadele ve az gol bekliyorum.
Tahminim: ALT
295 Lens v Nice
Ligin alt sıralarında yer alan ve bir türlü istediği grafiği tutturamayan Lens, ligin orta sıralarında yer alan Nice’yi ağırlıyor. Nice son maçında St Etienne karşısında aldığı galibiyetle hem kazanamama serisine son vermiş hem de tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Lens ise evinde Rennes ile golsüz berabere kalarak kötü gidişine dur diyememişti. Ev sahibi takım ligde yedi haftadır kazanamıyor ve evinde henüz galibiyeti yok. Nice ise evinde nazaran dışarıda pek bir varlık gösteremiyor. İki takım açısından da kritik bir maç. Ben bu mücadelede konuk takımın yenilmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminim: 02 ÇS
296 Monaco v Valenciennes
Ligde galibiyet almakta zorlanan iki takımın mücadelesi, Ligde tek galibiyeti bulunan Monaco ile iki galibiyete sahip olan Valenciennes karşılaşıyor. Buna rağmen Monaco ligde dokuz haftada sadece iki kez yenildi. Valenciennes’in dış saha performansına baktığımızda beş maçta henüz galibiyet alamadığını görüyoruz. Monaco ise evinde dört maçta sadece bir kez kazandı. Monaco son maçında berabere kalırken, Valenciennes ise yenildi. İki takımında rahat bir nefes alması için galibiyete ihtiyacı var. Ama ben bu maçta iki takımında birbirlerine üstünlük sağlamayacağını düşünüyorum.
Tahminim: 0
297 Nancy v Lorient
Son üç haftada aldığı iki galibiyetle rahatlayan konuk ekip Lorient, düşme potasında yer alan Nancy’e konuk oluyor. Ligde üç galibiyeti bulunan Lorient bu galibiyetleri evinde elde etti. Deplasmanda henüz galibiyeti bulunmuyor ve son maçında Valenciennes’i 2-1 yendi. Nancy ise evinde oynadığı dört maçı da kaybetti ve çok kötü bir futbol ortaya koydu. Son maçlarında Marsilya’ya 1-0 yenildiler. Bu zorlu mücadelede ben konuk takımın evine puanlarla döneceğini düşünüyorum.
Tahminim: 2
398 Rennes v Montpellier
Rennes ligin lideri ve ligin namağlup olan tek takımı evinde ligin dişli takımlarından Montpellier’i ağırlıyor. Montpellier son maçında Sochaux’u 2-0 yenerek taraftarlarının yüzünü güldürdü. Rennes ise Lens deplasmanından bir puanla döndü. Bu maç öncesinde ev sahibi takımda Doumbia cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Rennes evinde oynadığı son iki lig maçını da kazandı ve evinde dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu gösterdi. Amaçları liderlik koltuğunu bırakmamak olacaktır. Montpellier ise deplasmanda son iki lig maçını kaybetti. Bu önemli mücadelede ev sahibi takım üç puana ulaşan takım olacaktır.
Tahminim: 1
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
399 St Etienne v Caen
Ligde ikinci sırada bulunan St Etienne, ligin orta sıralarında bulunan Caen ile karşılaşıyor. Yedi maçlık yenilmeme serisini son maçta Nice deplasmanında yenilerek kaybeden ev sahibi takımda amaç geçen hafta kaybettiği puanları bu maçta kazanmak istiyor. Caen ise Monaco karşısında evinde 0-0 berabere kalmıştı. Konuk takım ligde üç maçtır kazanamıyor. Bu maçtaki öncelikli hedefleri beraberlik olsa da ev sahibi takım saha ve seyirci avantajını kullanarak üç puana ulaşacaktır.
319 Sochaux v Toulouse
Sochaux, evinde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Bu hafta sonu sahasında Toulouse ile karşı karşıya gelecekler. Ligde evinde oynadığı beş maçta on üç puan toplayarak önemli bir performans ortaya koyan ev sahibi takım yine galibiyet peşinde. Toulouse ise zor günleri atlatmak için galibiyet istiyor. Onlarda ligde beş maçtır kazanamıyor ve düşüş içerisindeler. İki takımda son maçlarında yenildiler. Ama ben bu maçta ev sahibi takımın üstün iç saha performansıyla galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.
416 Arles v Lyon
Ligde ilk puanını geçtiğimiz hafta Brest karşısında alan Arles zorlu bir rakiple karşılaşıyor. Bu zorlu takım ise ligde son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Lyon. Önce Nancy’i son olarak da geçtiğimiz hafta Lille’i mağlup eden Lyon’da amaç yine üç puan. Hafta arasında Şampiyonlar liginde 3. te 3 yapan Lyon her geçen gün çıtasını yukarılara taşımaya devam ediyor. Arles’e göz attığımız zaman evinde oynadığı dört maçı da kaybettiğini ve bu maçlarda varlık gösteremediğini görüyoruz. Bu maçta Lyon güçlü kadrosuyla maçın favorisi konumundadır
Tahminim: 2
417 Paris S.G. v Auxerre
Ligde beş haftadır gösterdiği mücadeleyle üçüncü sıraya kadar tırmanan Paris S.G, ligde galip gelmekte zorlanan Auxerre’yi konuk ediyor. Ev sahibi takım son maçında Toulose’yi Sakho ve Mevlüt’ün golleriyle 2-0 yenmişti. Hafta arasında UEFA karşılaşmasında Alman ekip Dortmund’a konuk olan Paris S.G. deplasmandan 1-1 lik beraberlikle dönmesini bildi. Auxerre ise evinde Bordeaux’a 1-0 mağlup olmuştu. Buna rağmen ev sahibi takım evinde oynadığı son iki lig maçında sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Konuk ekip ise deplasmanda iki maçtır kazanamıyor. Hafta arasında Şampiyonlar ligi grup maçlarından 3.karşılaşmasını oynayan ve Hollanda temsilcisi Ajax’ a 2-1 mağlup olan konuk ekipte moraller yerinde değil. Ben bu maçta ev sahibi takımın rakibine oranla bir adım daha önde olduğunu düşünüyorum.
457 Lille v Marsilya
Fransa Liginde haftanın en önemli maçında Lille ve Marsilya karşı karşıya geliyor. Ligde ilk iki maçını kaybettikten sonra yedi haftadır yenilgi yüzü görmeyen Marsilya, bu serinin devam etmesini sağlamak için üç puan istiyor. Hafta arasında şampiyonlar ligi mücadelesi veren konuk ekip sahasında misafir ettiği Slovakya takımı Zilina karşılaşmasını Souleymane Diawara’nın attığı tek golle kazanarak gruptaki ilk galibiyetini ve puanını almış oldu. Lille ise sekiz haftadır yenilmiyordu ama geçen hafta Lyon karşısında aldığı mağlubiyetle namağlup unvanını kaybetti. Lille henüz evinde oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. Hafta içi UEFA karşılaşmasınıda kazanan Lille Grupta 2. sıradaki yerini aldı. Takımların gol durumlarına baktığımızda ise gol yollarında iki takımında etkili olduğunu görüyoruz ve etkili gol silahları var. Bu yüzden bu maçta ben bol gol olacağı düşüncesindeyim.
Tahminim: Üst
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
Bordeaux - Brest
Bordeaux son iki haftada aldığı 1-0 lık galibiyetlerle üst sıralara çıkmaya başladı. Ancak takımda Diarra, Tremulinas ve Gouffran gibi isimlerin yokluğu hissediliyor. Brest ligin hızlı ve atak oynayan takımlarından geçen hafta ligin dibindeki puansız Arles ile berabere kalmaları onlar açısından tam bir sürprizdi. Brest'de genellikle alt skorlu maçlar çıkarıyor.
Bu mücadele'nin de alt skorlu biteceğini düşünüyorum. İki takım tarihlerinde ilk kez resmi bir maçta karşılaşacaklar.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
St Etienne - Caen
Ligin bu zorlu maçında geçen haftayı mağlubiyet ile kapatan ikinci ile 3 haftadır 3 puana hasret olan Caen kozlarını paylaşacak. St .Etienne bu sezon evinde yenilmeyen takımlardan güçlü taraftar desteği gerçekten önemli.
Caen ise deplasmanda evindekinden biraz daha iyi bir performansa sahip ve 5 deplasmanda 2 galibiyet, 2 beraberlik almışlar. Bu zorlu 3 puan mücadelesinde iki ekip arasında son yıllarda gollü geçen maçlarında etkisi ile gollü bir sonuç bekliyorum.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
Rennes - Montpellier
Rennes bu sezonda evindeki iç saha maçları ile ayakta kalacak gibi gözüküyor. Geçen hafta Lens karşısında önemli fırsatları değerlendiremediler. Haftaya lider giren Kırmızı Siyahlılar ligin formsuz ekiplerinden Montpellier'i de geçecek güçte .
Deplasman ekibi geçen hafta Sochaux'u 2-0 yenip moral depolasa da oldukça zorlanıyorlar.
Rennes evinde liderliği korumak için çıkacağı maçta favori olan takım görünümünde. Rennes'de Montano'nun eski takımına karşı forma giyip , giyemeyeceği ise merak konusu.
Tahminim: Rannes Kazanır
Nancy - Lorient
Nancy evinde zaman zaman iyi kapanan ve iyi oynayan takımlardan, 5 maçtır kazanamamalarına rağmen son 4 maçlarının 3'ünde gol attılar. Lorient ise son 3 haftada 2 galibiyete imza atarak biraz rahatladı. Bu rekabetçi ve zor maçta Nancy'nin evinde puan veya puanlar alacağını düşünüyorum
Tahminim: Nancy Kazanır.
Monaco - Valenciennes
Fransa liginde şu ana kadar oynadıkları futbola rağmen iyi sonuçlar alamayan ve istedikleri yere ulaşamayan iki takımın maçı. Monaco 9 maçta aldığı 1 galibiyet ve 6 beraberlik ile ligin en fazla berabere kalan takımı görünümünde.Valenciennes ise hemen bir sıra üstünde yer alıyor.
Monaco için evinde özellikle kendine denk kuvvetteki takımlar ile yapacağı maç önemli ve Valenciennes maçı da o ölçekte bir maç ben şu ana kadar evinde rakibine kaybetmeyen Monaco'nun bu maçta da yenilmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminim: İY Beraberlik
Lens - Nice
Lens geçen haftada evinde oynamış ve Rennes ile 0-0 berabere kalmıştı. Açıkcası futbol olarak çok tutuklar ve fazla birşey ortaya koyamıyorlar. Nice ise evinde üst sıralardaki St.Etienne'yi yenerek önemli bir galibiyet almıştı.Nice şu ana kadar yaptığı 4 deplasmandan 1 galibiyet, 2 beraberlik çıkarmıştı.
Lens ise 7 haftadır kazanamıyor ve düşme hattından çıkmak istiyorlar. Bu zorlu mücadeleden alt bir skor çıkacağını tahmin ediyorum zira iki ekip arasındaki son 15 maçın sadece 4'ü 3 gol ve üstü skorlar ile bitmiş ve son 6 maçta alt tamamlanmış. Bu maçta benzer bir skorun ortaya çıkacağını düşünüyorum.
Tahminim: 2,5 Gol Üst