Site Sahibi
Status :
Konular: 6210
Seviye: 58
Tecrübe: 40.055.595
Sonraki Seviye: 41.283.177
Teşekkürler : 6.733
4.821 mesajına 9.661 kere teşekkür edildi.
502 19:15 09.02.2010 Boulogne v Guingamp
Fransa kupasında 1. lig ekiplerinden olan Boulogne sahasında konuğu Guingamp’ı ağırlıyor. Konuk ekip 2. ligde mücadele ediyor. Kupa karşılaşmalarında dirençli bir ekip olduğunu öteden beri takip ediyoruz. Rakibi karşısında iyi direnç gösterecekleri mücadelede şanslarının yanında olacağını düşünerek ilk yarıdaki dengeleri koruyacaklarını düşünüyorum.
Tahminim: İlk Yarı Beraberlik
554 19:00 10.02.2010 Toulouse v Brest
Fransa 2. ligini kasıp kavuran konuk ekip Brest bu hafta arasında Fransa 1. lig ekiplerinden olan rakibi Toulouse ile kupa karşılaşmasında boy ölçüşecek. Ev sahibi hafta sonunda Lyon’u konuk ettiği karşılaşmadan beraberlik çıkartmıştı. Oldukça çetin geçeceğini düşündüğüm karşılaşmada fazla gol olmayacağını değerlendiriyorum.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
558 21:00 10.02.2010 St Etienne v Vannes
Ev sahibi her yıl ligde sıkıntılar çekiyor. Düşüp düşmeme arasında gidip gelen St Etienne hafta sonunda sahasında Monaco’yu konuk etti ve mücadeleden 3-0 lık net bir skorla 3 puanı cebine koydu. Bu hafta içinde ise Fransa 2. lig ekiplerinden olan Vannes ile kupa karşılaşmasında karşı karşıya gelecekler. Ev sahibinin saha avantajıyla rakibine göre önde olacağını düşünüyorum. Bu karşılaşmadan da bol gol sesi bekliyorum.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
567 21:45 10.02.2010 Bordeaux v Monaco
Fransa 1. liginin lideri Bordeaux son haftalardaki başarısı ile ligi alıp gidecek derken hafta sonunda Rennes deplasmanında bozguna uğrayarak sahadan 4-2 lik yenilgiyle ayrıldılar. Konuk ekip Monaco’da hafta sonunda lig karşılaşmasını kaybeden taraf oldu. İki yaralı aslanın bu hafta arasında oynayacakları kupa karşılaşmasından beklentim ise ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlanmasıdır.
Tahminim: Bordeaux Kazanır
568 21:45 10.02.2010 Lens v Marseille
İki ekipte hafta sonundaki lig mücadelelerinde konuk ettikleri rakiplerini yenerek 3 er puanlarını hanelerine yazdırdılar. Bu hafta arasında oynayacakları kupa karşılaşmasında ise son zamanlardaki başarısı ile dikkatlerimizi üzerinde toplayan konuk ekip lehine olacaktır. Ev sahibi Lens sahasında etkili fakat moralli rakip ilk yarıdan itibaren galibiyeti ele geçirecektir.
Tahminim: Marseille Kazanır