Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
GOL KRALLIĞI
ASİST KRALLIĞI
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
364 20:00 20.12.2008 Grenoble v Le Mans
Grenoble bu haliyle lige zor tutunur. Le Mans karşısında işleri oldukça zor. Beklentim ve değerlendirmem bu maçı Le Mans kazanır.
Tahminimiz: 2
365 20:00 20.12.2008 Lille v Le Havre
Le Havre 1.Ligde her zaman aynı senaryoyu yazmaya çalışıyor. Yine aynı geldikleri gibi gidecekler. Devre arası bu takıma sahip çıkan olmazsa vay hallerine vay. Lille Le Havre’ ye acımayarak bu düzene devam diyecektir.
Tahminimiz: 1
366 20:00 20.12.2008 Lorient v Rennes
Lorient belki bu maç için favori ilan edilebilir. Ancak ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Rennes bu maçtan puan alacaktır. Ama çifte şans yazınca bazen ilginç tepkiler aldığımızda oluyor. Tabiki bu bizim görüşlerimizi yazmamızı engellemez. Çifte şans misliciler için bu maçta düşünülmelidir. Fakat maçın genel değerlendirme sonucu beraberlik olarak karşımıza çıkıyor.
Tahminimiz: 0
411 20:00 20.12.2008 Nantes v Sochaux
Sochaux bu sezon düşecek kadar kötü değil. Nantes karşısında zorlanacaklar. Fakat sürpriz bir galibiyet alacaklardır.
Tahminimiz: 2
412 20:00 20.12.2008 St Etienne v Auxerre
UEFA Kupasında tam performans ile mesai yaptılar. Ve karşılığını gruptan çok rahat ve lider olarak çıkarak aldılar. St.Ettienne bu sezon büyük bir sürprize imza atabilir. Şu anki konum itibari ile kümede düşebilir. Ben bu maçtan onların galibiyet ile ayrılacağını düşünüyorum.
413 20:00 20.12.2008 Toulouse v Nice
Toulouse bu maçta zorlansa da galibiyete uzanacaktır. Nice karşısında oynayacakları futbolun açık olacağını da düşünmüyorum. İki takımında defansif yapıları ön plana çıkacaktır. Az gollü bir Toulouse galibiyeti bekliyorum.
Tahminimiz: 1 ve ALT
433 22:00 20.12.2008 Caen v Lyon
Lyon Şampiyonlar liginde gruptan Bayern Münih ile çıkmayı başardı. Çok zorlu bir grup olmasa da iyi iş çıkardılar. Caen deplasmanına gidecekleri için pek mutlu olduklarını söyleyemeyiz. Caen sezonun iyi ekiplerinden. Lyon Tekelindeki Fransa Liginde bu bütçe ile iyi futbol ortaya koyuyorlar. Deyim yerinde ise işlerini iyi biliyorlar. Lyon açısından pek farklı bir maç değil. Şampiyonluk çantada keklik Ama Caen onlar için iyi bir sürpriz hazırlamıştır. Biz bu maçtan Caen puan çıkarır diyoruz. Seçim yapmak istemeyenlere çifte şans diyoruz.
Tahminimiz: 10 ÇŞ
611 18:00 21.12.2008 Marseille v Nancy
Nancy için UEFA Kupası iyi bir deneme olarak akıllarda kaldı. Ötesi olmadı ve elendiler. Bu kalite ile yinede iyi bir sonuç diyebilirim. Marsilya sezona Avrupa’da UEFA ile devam edecek. Şampiyonlar Ligi bir gömlek büyük geldi. Nancy karşısında zorlanmalarını beklemiyorum.
612 18:00 21.12.2008 Paris S.G. v Valenciennes
İşte haftanın en gollü maçına geldik. Herkes bu da nesi geçen haftaya bakarak bunu söylemek zaten mümkün diyebilir. Ancak bu görüş tüm bir sezonu değil, bundan önceki sezonları da temel almaktadır. İşin kısası bu maça Üst oynamaktan başka önerimiz olmayacak.
Tahminimiz: ÜST
642 22:00 21.12.2008 Monaco v Bordeaux
Bordeaux UEFA Kupasında yola devam dedi. Monaco ile gerçekleşecek olan kapışma aslında bir anlamda derbi niteliğinde. Bu özelliği ile dahi beraberlik kuponlarına aday olabilecek bir maç.
Tahminimiz: 0
364 Grenoble - Le Mans
Son dönemin formsuz takımı Grenoble, tam 8 haftadır kazanamıyor. Bu 8 maçta 5 beraberlik alan ekip, 3 kez de mağlup oldu. En önemlisi 8 maçta sadece 1 gol atabilmiş olmaları. Ligin en az gol atan takımı olma özellikleri sürüyor. Le Mans ise lige rakibi gibi iyi başlamıştı. Özellikle hücum zenginliğiyle dikkat çeken takım son dönemde formsuz. Ancak son 3 iç saha maçında aldıkları 2 galibiyet biraz olsun toparlanmalarını sağladı. Grenoble iç sahada, Le Mans ise dış sahada kazanmakta zorlanıyor. Grenoblenin en büyük sorunu, favori olarak çıktıkları iç saha maçlarında gol pozisyonu üretememek. Oysa deplasmanda üstlerine gelen takımlar karşısında çok daha başarılılar. Bu maçta ligin ofansif oynayan takımalrından Le Mans karşısında gol problemlerini aşabileceklerini düşünüyorum.
Tahmin: Grenoble Kazanır
365 Lille - Le Havre
Ligde 7. sırada bulunan Lille, son 15 haftada sadece 1 yenilgi aldı. Son maçta da formda Nicei dış sahada yenmeyi başardılar. Le Havre ise ligin son sırasında bulunuyor. Bu şekilde giderlerse ligde kalmaları çok zor olacak. Son 5 maçta 1 puan alabilen ekip, dış sahada daha az mağlup oldu. Ancak güçlü Lille karşısında işleri çok zor olacaktır. Ayrıca Lille erken bir gol atarsa maçın üst olması kaçınılmaz görünüyor. Ev sahibinde Adil Rami, Bastos ve Vittek gibi oyuncular oldukça formda. Üst seçeneği göz ardı edilmemeli.
Tahmin: 2,5 Gol Üst Yada Lille Kazanır