Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
BASTIA - CHATEAUROUX
İki Ligue II takımını karşı karşıya getiren maçta Bastia, Chate'yi ağırlıyor.. Lig 8. Bastia evinde henüz 3 maç oynarken kaybetmedi.. Chate ise daha zor bir durumda.. 15. sıradaki takım deplasmanda 4 maç oynarken 1 kez kazanabildi..
Lig için fazla iddiası olmayan 2 takımdan Bastia cephesine baktığımızda teknik direktör Casoni bu zorlu maça bazı önemli isimleri almadı..
Defansın önemli isimleri Dunjic (7 maç - 1 gol) ve Harek (6 maç), orta sahanın önemli isimleri Barthelemy (7 maç - 1 gol - 1 asist) ve Ghisolfi (6 maç) ile takımın en önemli gol silahı Andre (6 maç - 4 gol) kadroda yer almıyorlar.. Orta saha oyuncuları Moizini (3 maç) ve Cahuzac (2 maç) durumları belirsiz oyuncular..
Deplasman ekibi Chate'de ise defans Kone (5 maç), defans Ateba (3 maç), defans Bedimo (4 maç) ve forvet Mulenga (4 maç - 1 gol) kadroda yoklar.. Bu oyuncuların bir kısmı son bir kaç haftadır sakat..
Kupa maçlarında genelde sahaya sürpriz kadrolar çıkar ve sürpriz sonuçlar alınır, ligde uzun vadede ilerlemeleri zor olan 2 takım arasındaki maçın bu anlamda sürprize gebe olacağını ve deplasman ekibinin rakibinin eksiklerinden özellikle oynarsa Scarpelli ile yararlanabileceğini düşünüyorum..
02 Çifte Şans Oran: 1.70
334 Montpellier - Lille İkinci ligin orta takımlarından Montpellier köklü ekiplerden Lille karşı aralarındaki maçlara baktığımızda Lille in üstünlüğü var ancak en son 4 yıl önce karşılaşmışlar.Lille 1.lg tecrübesiyle normalde bu maçı rahat kazanır.Ne kadar kupaya önem verirler bilemeyiz...
Tahmin : 2 sağlama almak isteyenler 02çifte şans....
02![]()
Konu Montana tarafından (24-09-2008 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
324 Monaco - Paris St Germai İki takımda yorgun Paris Kayserisporla oynadığı maçtan galibiyetle ayrıldı ve büyük bir avantaj yakaladı.Kupa maçlarınada çok önem vermeyen Paris bu maçı kazanamaz diyorum...
Tahmin : 1 sağlama almak isteyenler 10çifte şans
![]()
Konu Montana tarafından (24-09-2008 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
421 - Metz - Troyes İkinci ligin en favori ekiplerinden olan Metz ligide iyi başladı.Troyes ise tam tersi çok kötü başlayan takımlardan biri.Bu maçta sürpriz çıkacağına inanmıyorum Metz kazanır diyorum...
Tahmin : 1
512 - Grenoble - Nancy İki takımda zor gol buluyor aralarındaki maçlarada baktığımızda bunu görebiliyoruz.Bu maç için en uygunu alt tercihi...
Tahmin : Alt
513Guingamp - St Etienne
İki takımda lige iyi başlamadı.Ancak St Etienne 1.ligte olduğu için ve evinde mükemmel oynayarak sürpriz yaptı.Guingamp'ın ise galibiyeti yok.Ben bu maçın 2 biteceğini düşünüyorum...
Tahmin : 2
514Le Havre - Caen Ligte zor karşılaşmalar oynayan ve iyi puanlar toplayan Caen deplasmanda Le Havre karşısında.Ev sahibi takımın ise sadece tek bir galibiyeti bulunuyor.Caen ben bu maçı kaybetmeyecektir diğer bir tercih olarak alt denenebilir ama ben 02çifte şans oynamak daha mantıklı diyorum...
Tahmin : 02çifte şans isteyenler Alt deneyebilir...