801 Sırbistan - Hırvatistan
Kayseri grubunun birincisi Sırbistan İstanbul grubunun dördüncüsü Hırvatistanla son 16 da karşıya karşıya geliyor.Sırbistan A grubunda 5 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyet alarak grubu 1.sırada bitirdi.Hırvatistan ise 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 4.bitirdi ve iki takımda son 16 ya kaldı.Sırbistan önemli oyuncularının geri dönmesiyle çok iyi oynuyor.Bu maçı Sırbistanın kazanacağını düşünüyorum ama handikaplar bana biraz fazla geldi.Bu maç bir play-off maçı.Telafisi olmayan maçlarda savunma ön planda olur.Telafisi olmayan bu maçta toplam sayı barajının 155.5 geçmeyeceğini düşünüyorum.Alternatif olarak da Sırbistan ilk yarıdan 4.5 handikabı aşabilir.
Tahminim:155.5 Altı
802 İspanya - Yunanistan
İzmir grubunun ikincisi İspanya Ankara grubunun dördüncüsü Yunanistanla son 8 kalma için mücadele edecek.İSpanya D grubunda oynadığı 5 maçın 3ünü kazandı 2sini kaybetti.Yunanistan ise son maçta Rusya bile bile yenildi ama bence hata yaptılar.Karşılarında İspanya gibi bir şampiyonanın adaylarından birisi var.Ben ispanyanın kazanacağı düşünüyorum.Bu maçta iki tane tercihim olacak.İlk yarı İspanya 3.5 handikabı geçer diyorum sonrada 151.5 barajın aşılmayacağını düşünüyorum.Bu iki seçenek de yanıltmayacak bir tercih gibi duruyor.
Tahminim:İspanya İlk Yarı 3.5 Handikabı Aşar iy 1
Tahminim:151.5 Altı
Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için 

LinkBack URL
About LinkBacks