Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
741 Ürdün - Sırbistan
A grubunda Ürdün 2 maçta 2 mağlubiyetle grubun sonuncusu durumunda.Sırbistan ise 1 galibiyet 1 mağlubiyetle 2.sırada bulunuyor.Ürdün grubun ikinci maçında Angolaya 79-65 mağlup oldu.İlk yarıda rakibinden üstündüler devreyide üstün bitirdiler ama ikinci yarıda etkisiz kaldılar ve maçı kaybettiler.Sırbistan ise çok çekişmeli geçen maçta normal süresi 69-69 biten maçta uzatmalarda Almanya'ya 82-81 mağlup oldular.Sırbistan Almanyanın savunması aşmakta zorlandı.Gruptan çıkmak için bu maçı kazanmak zorundalar.Ben Sırbistanın ilk yarıdan 12.5 luk handikabı aşacağını düşünüyorum.
Tahminim:SIrbistan İlk Yarı 12.5 Handikabı Aşar İy 2
742 Slovenya - Hırvatistan
B grubunda Slovenya 2 maç sonunda 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.Hırvatistan da 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.Slovenya son maçında Abd'ye 99-77 yenildi.O maçta Abd'ye karşı direnemediler ama yinede iyi oynadılar.Hırvatistan ise İranı 75-54 mağlup etti.İlk maçtaki ABd yenilgisini telafi ettiler.Bu maçın çok zorlu geçmesini bekliyorum.Ama iki taraftanda hücum basketbolunu bekliyorum.Ama Slovenyanın rakibine göre daha iyi olması ve çok coşkulu bir taraftarı olması ilk yarıdan maça hızlı başlayarak güçlü rakibi önünde 1.5 lik handikabı aşmasını bekliyorum.Alternatif seçenek ise üst.
Tahminim:Slovenya İlk Yarı 1.5 Handikabı Aşar İy 1
743 Avustralya - Almanya
A grubunda iki 3 puanlı takım karşı karşıya geliyor.Avustralya ilk 2 maçta bence çok kötüydü.Ürdün gibi bir zayıf takımı son saniye basketiyle yendiler.Sonrada Arjantine yenildiler.Almanya ise en önemli oyuncu Dirk nowitzkinin yokluğunda ilk 2 maçta etkiliydi.Arjantine son dakikalarda yaptığı hatalarla mağlup olmuştu.Sonra Sırbistan karşısında nefesleri kesen maçta uzatma sonunda gülen taraf olmuştu.Handikaplar bence yanlış verilmiş.ALmanyanın maçı kazanmasını bekliyorum.Ama öncelikli tercihim alt olacak.Almanya ilk 2 maçta savunmada çok iyiydi.Avustralya da artıkın ilk 2 maçta yaptığı hataları yapmamasını bekliyorum.Kontrollü bir maç bekliyorum.144.5 lik toplam sayı barajının aşılması zor.
Tahminim:144.5 Altı
744 Tunus - İran
B grubunun iki zayıf takımı karşı karşıya geliyor.İki takımda ilk 2 maçıda kaybetti.İran ilk 2 maça göre rakibine oranla daha iyi.İranın maçı kazanmasını bekliyorum.Ayrıca temponunda fazla yükselmemesini bekliyorum.Temponun fazla yükselmemesini beklediğim maçta İranın maç sonunda 5.5 handikabı aşmasını bekliyorum.Alternatif olarak da alt seçimini öneriyorum.
Tahminim:İran Maç Sonu 5.5 Handikabı Aşar
745 Angola - Arjantin
A grubunda Arjantin 2 maç sonunda 2 galibiyetle lider durumda.Angola ise 3 puanla 5.sırada bulunuyor.Arjantin son maçında Avustralya'yı 74-72 mağlup etti.Angola ise Ürdünü 79-65 mağlup etti.Arjantinin maçı kazanmasını bekliyorum ama handikaplar bana yüksek geldi.Toplam sayı barajının 146.5'i aşılmasını beklemiyorum.Taraf bahsinden se bu maça alt oynamak daha ideal bir seçim olur.
Tahminim:146.5 Altı
746 Abd - Brezilya
Abd B grubunda lider durumda.Oynadığı 2 maçıda kazandılar ve yüksek skorlu kazandılar.Dünya Şampiyonluğunu çok istedikleri ilk 2 maç sonunda ortaya çıktı.Brezilya ise oynadığı 2 maçıda kazandı.Güçlü Abd önünde hücum basketbolunu oynamasını bekliyorum.Abdnin maçı farklı kazanmasını bekliyorum.Ancak maç sonunda yedeklere şans verince fark düşebiliyor.Brezilya ise Abd gibi oynamaya çalışıyor.Temposu çok yüksek bir maç olmasını bekliyorum.175.5 lik toplam sayı barajının çok rahat aşılmasını bekliyorum.Alternatif olarak da ilk yarı Abd diyorum.
Tahminim:175.5 Üstü