Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Konu İstanbul34 tarafından (24-08-2010 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir.
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Abd v Hirvatistan (h)
TS 177.50 Üstü
Fil Dişi Sahil (h) v Türkiye
İY H 11.50 Türkiye
Fransa (h) v İspanya
Fransa 13.50 H Yenilmez
Kanada v Lübnan (h)
Lübnan 7.50 H Yenilmez
Angola (h) v Sirbistan
152.50 Sayı Altı
701 Yunanistan - Çin
FİBA 2010 DÜnya Basketbol Şampiyonasının açılış maçı.Müsabaka Ankarada Ankara Arenada oynanacak.Milli takımımızında bulunduğu grupta Yunanistan - Çin gruptaki ilk maçı oynayacak.Şampiyona öncesinde hazırlık maçlarında Yunanistan yine olaylı maçlar oynadı.Çin ise farklı mağlubiyetler aldı.Yunanistan maçın favorisi.Handikapların çok yüksek olması sıkıntı yaratabilir.Ben Bu maçta açılan 148.5lik toplam sayı barajının aşılacağını düşünüyorum.
Tahminim:148.5 Üstü
702 Yeni Zelanda - Litvanya
D grubunun açılış maçı.Litvanya bu maçın favorisi.Grupta İspanya ile grup birinciliği için savaşacaklar.Litvanya önemli eksik oyuncularrın yokluğunu İspanya ile verecekleri grup liderliğinde çekeceklerdir.Litvanya maçı yine kazanacaktır.Yeni Zelanda ise bu maçta savunma yaparak rakibini durdurmaya çalışcaktır.Yeni Zelandanın fazla skor üretemeyeceğini düşünürsek Litvanyanında önemli eksikleri olmasından dolayı açılan 164.5 lik toplam sayı barajının aşılmayacağına oynamak bu müsabakanın en ideal seçeneğidir.
Tahminim:164.5 Altı
703 Avustralya - Ürdün
A grubunun açılış maçında Avustralya ve Ürdün karşı karşıya gelecek.Müsabaka Kayseride Kadir Has Spor Salonunda oynanacak.Ürdün Şampiyonanın en zayıf takımlarından birisi.Avustralya ise bu zorlu gurptan çıkmaya çalışacak.Kontrollü ve iyi basketbol oynayan Avustralya maçın favorisi.Ürdünün Avustralyaya direneceğini düşünmüyorum.Avustralyanın maça çok hızlı başlayarak rakibinin guardını ilk yarıdan düşüreceğini düşünüyorum.Avustralya ilk yarıdan 8.5 lik handikabı aşmakta zorlanmaz.
Tahminim:Avustralya İlk Yarı 8.5 Handikabı Aşar İy 1
704 Tunus - Slovenya
B gurunun açılış maçında Slovenya Şampiyonanın en zayıf halkası olan Tunusla karşılaşıyor.Müsabaka İstanbulda Abdi İpekçi Spor Salonunda oynanacak.Slovenya rakibini çok rahat yeneceğini düşünüyorum.Tunus rakibine karşı kapansa bile bişi yapamayacağını düşünüyorum.Slovenya rakibini farklı mağlup edecektir.Slovenya ilk yarıdan farkı açıp maç sonuna doğru yedeklere şans verirse aradaki fark düşebilir.Slovenyanın maçı ilk yarıdan kopartacağını düşünüyorum.11.5 lik ilk yarı handikabı sıkıntı yaratmaz.
Tahminim:Slovenya İlk Yarı 11.5 Handikabı Aşar İy 2
705 Kanada - Lübnan
D grubunun ikinci maçında Kanada ile Lübnan karşı karşıya gelecek.Müsabaka İzmirde Halkapınar Spor Salonu Atatürk Spor Kompleksinde oynanacak.İki takım kısa süre önce Efes World Cupta karşıya karşıya gelmiş ve Lübnan rakibini 88-76 yenmişti.Ben iki takımdanda hücum basketbolu bekliyorum ve açılan 151.5 lik toplam sayı barajının aşılacağını düşünüyorum.
Tahminim:151.5 ÜStü
706 Rusya - Porto Riko
Grubumuzdaki ikici maç.Müsabaka Ankarada Ankara Arenada oynanacak.RUsya her zaman yaptığı şeyi yine yapacaktır.Agresif basketbol ve savunma yapacaklardır.Porto Riko Rusyanın agresif savunmasını aşmakta zorlanacaktır.Fazla tempo beklemiyorum.Tahminim 152.5 lik toplam sayı barajının aşılmayacağı yönünde...
Tahminim:152.5 Altı
707 Angola - Sırbistan
A grubunun favorilerinden Sırbistan zayıf Angola ile karşılaşacak.Müsabaka Kayseride Kadir Has Spor Salonunda oynanacak.Sırbistan müsabakanın net favorisi.Önemli yıldızlara sahip olan Sırbistanın rakibini çok rahat yeneceğini düşünüyorum.Maça ilk yarıdan hızlı başlayarak rakibini yeneceğini düşünüyorum.Sistem Kuponlarında İY 2 MS 2 denenebilir.
Tahminim:İLk Yarı Sırbistan 9.5 Handikabı Aşar iy 2
708 Abd - Hırvatistan
Şampiyonanın favorilerinden Abd önemli eksiklerden buraya yoksun geldi.Ama yinede her şeye rağmen Şampiyonanın favorisi.Müsabaka İstanbulda Abdi İpekçi Spor Salonunda oynanacak.Abd rakibini yeneceğini düşünüyorum ama maç sonucu için açılan handikaplar çok fazla.Hırvatistan savunma yaparak bişiler yapmaya çalışacaklardır.Temponun düşük olacağını düşünüyorum.Hırvatistan rakibine yenilse de 23 sayı fark yemeyeceğini düşünüyorum.Sonrada alt diyorum...
Tahminim:Hırvatistan 22.5 Fark Yemez Ms 2
709 Fransa - İspanya
D grubunun favorilerinden İspanya Fransa ile karşı karşıya geliyor.Müsabaka İzmirde Halkapınar Spor Salonu Atatürk Kompleksinde oynanacak.İspanya Şampiyonada Abd den sonra en güçlü şampiyonluk adayı.Açıkçası benimde Şampiyonadaki favorim İspanya.Fransa bu maçta savunma yaparak rakibine direnmeye çalışacaktır.İSpanya maçı çok rahat kazanacağını düşünüyorum.Maç sonucu için açılan 13.5 lik handikabı çok rahat aşarlar.
Tahminim:İSpanya 13.5 Handikabı Aşar MS 1
710 Fildişi Sahili - Türkiye
FİBA 2010 DÜnya Basketbol Şampiyonasına ev sahipliği yapıcağız.Müsabaka Ankarada 11.000 kapasiteli Ankara Arenada oynanacak.Milli takımımız maçın çok net ara favorisi.Taraftarlar tribünleri tıklım tıklım dolduracak.Müthiş bir atmosferde Fildişi milli takımımıza direnemeyeceni düşünüyorum.Taraftarının da desteğini arkasına alan Milli Takımımızın maça çok hızlı başlayarak ilk yarıdan işi bitereceğini düşünüyorum.Savunmada da çok milli takımımızın çok başarılı olacağını düşünüyorum.Milli takımımız güçsüz Fildişi Önünde ilk yarıdan 11.5 lik handikabı çok rahat aşar.
Tahminim:Türkiye İlk Yarı 11.5 Handikabı Aşar İy 2
Konu İstanbul34 tarafından (27-08-2010 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.
711 Almanya - Arjantin
A grubunun önemli maçlarından birisi.Müsabaka Kayseride oynanacak.Almanya çok önemli oyuncu Dirk Nowitskiden yoksun olacak.Ama yinede çok iyi savunma yapıyorlar.Arjantinde ise Manu Ginobili olmayacak.Arjantin bir adım önde gözüksede maç bence ortada.Almanya sert basketbol oynayarak tempoyu düşük tutacaktır.Arjantin Almanyanın sert savunması açmakta zorlanacaktır.Açılan 149.5 lik toplam sayı barajının aşımayacağını düşünüyorum.
Tahminim:149.5 Altı
712 İran - Brezilya
B grubunda Brezilya İran ile İstanbulda Abdi İpekçi Spor Salonunda karşılaşacak.Brezilya maçın favorisi.Ama maç sonu handikaplar bana biraz fazla geldi.Toplam sayı barajının 152.5 in aşılmayacağını düşünüyorum.Her ne kadar Brezilya bu maçta favori olsada önceliği alta vermeliyiz.
Tahminim:152.5 Altı