Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Konu Multowey tarafından (31-05-2010 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
Terörü besleyen ülkeler oldukça maalesef bu acımız hiç bitmicek asıl bu hain ülkelerdeki politikacılar defolup gitmeli. Daha çok şeyler var maalesef ülke içindede çok hain var ancak bunları burda dile getirmek istemiyorum.
Aziz şehitlerimizi ruhu şahtolsun mekanları cennet olsun!
abi o kadar çok haklısınki abi bizim askerlerimiz bu vatan için canını veriyor biz rahat uyuyalım diye orda buz gibi soğukta sıcakta gözünü kırpmadan vatan sağolsun diye nöbet tutuyolar bu vatan için canını veriyolar biz nabıyoruz hiç bişi şehit olan askerlerimizin ailesi her zmn mı perişan olucak yetmedimi artık dökülen kanlar sabah kalktığımızda içimiz yanmıyomu şehit haberini duyunca.Şehit olan askerlerimizin aileri napcak her zmn perişan üzgünmü olacak biz her defansında ağlıcazmı perişan mı olucaz . eğer bu soruna bir çözüm bulunmazsa bu vatan için daha çok şehit veririz yazık değilmi onların annelerine babalarına her zmn üzgün mü olucaklar oğlu şehit oldu haberi ni duyunca hep yıkılcaklarmı hep üzgünmü olucaklar neden bu sorun kökten bitmiyo biz her zmn üzülcezmi böle yeter artık kaç şehit verdik bu vatan için üzüntümü anlatmak isterdim ama yanlış kelimeler kurucam.
BUNLAR BİTSİN ARTIK...
Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum.. Allah bunu yapanların yanına bırakmaz inşallah.. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez...
...::Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa, TÜRK olarak dünyaya gelmemdir::...M. KEMAL ATATÜRK