Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
ilk yorum benden gelsin....ben galatasarayın alexsiz,kazımsız bir fenerbahçeye yenilmeyeceğini düşünüyorum En azından...bence 9 senelik kadıköy hasreti sona erecektir...Fenerbahçe Bu kadar kötü yakalanmışken ASLAN affetmez...goller ikinci yarıda gelir... 0-2
baroş ve lincoln.....
görüşlerinizi yazarsanız sewinirim...amaÇ sadece EĞLENCE.....
sromam hata fener herzamankı gibi yener
bence aslan bu kanaryayı pencelerı arasında parcalar
fb cok kotu alex yoq takım guwensız ben 02 bankoo olur 2 olur dıyorum we de
skor fb 0 gs 3 goller : lincoln ümit ve nonda dan gelır ınsallah![]()
gs yenılmes banko 02 1.46
gs yener oran 2.7
100 yılı aşkındır süren FB-GS derbilerine bir yenisi daha yarın Şükrü Saraçoğlu stadında oynanıcak. Gs li taraftarların ,futbolcuların ve yöneticilerinin sanki 9 yıldır Kadıköyde 1 maç kaznamıs gibi FB yi rahat yenicez süper takımız fark atıcaz bankoların bankosu Gs demeleri hem dostluk adına hemde tansiyonu dahada yüksekltmek adına cok olumsuz bir durumdur.
FB li taraftarlar bu durum karısında tabiki futbolcularda daha cok hırslanıcaktır uyuyan devi uyandırmak diye buna derim FB takımı bu maca cıkıcak birtek 90dak adam gibi oynayıp Gs'yi yenicek ve alay edenlere kim en büyükmüş göstericektir kanımca!
Umarım yine gs taraftarları olay cıkarmaz sadece takımlarını destekler stadımıza zarar vermeye çalışmazlar lavobaları parçalayıp sağa sola atmazlar bu gerçek Gs taraftarına yakışmıyo!
Sonuç olarak FB bir adım önde gs nin kadrosu ne olursa olsun bu macı FB alıcaktır diye umut ediyorum tabiki futbolda her netice var ama gönlüm FB nin kazanmasında yanaki gs da bunun faydası olur çünkü son 4yılda alınmıs bir tek benfica galibiyeti gs'ya uefada final getirmeye yetmez hatalrın düzeltilmesi gerekir!
Önce Dostluk Sonra Fenerbahçe Kazansın!
![]()
fener nakadarda kotu olsa son zamanlarda bence derbinin tahmini olmaz.ama fener ev sahibi nede olsa
Bence galatasaray tarİhİ farka gİder
galatasaray 1-0 alır golü lincoln atar
sanki berabere bitecek gibi
ama galibiyete yakın galatasaray olur bence...