Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
523 21:30 22.09.2009 St Truiden v Genk
St Truiden Belçika liginde 7 hafta geride kalırken halen yenilgi yüzü görmedi başarılı takım bu hafta içi sahasında Genk ile karşılaşacak. Bu karşılaşmadan da başarılı çıkacaklarını değerlendiriyorum.
Tahminim: St Truiden Kazanır
619 21:30 23.09.2009 Charleroi v KV Mechelen
İç sahada fazla gol atamayan ev sahibi bu hafta içinde sahasında konuk edeceği rakibi ile yenişmekte zorlansa da konuk ekip karşılaşmayı üste taşıyacaktır.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
620 21:30 23.09.2009 Club Brugge v Zulte Waregem
Deplasman karşılaşmalarında tam gaz yol alan ev sahibi kendi taraftarı önünde fazla risk alamamanın kurbanı oluyor. Bu hafta arası sahasında oynayacak olan Club Brugge rakibi Zulte Waregem karşısında kazanan taraf olur.
Tahminim: Club Brugge Kazanır
622 21:30 23.09.2009 AA Gent v Westerlo
Gent sahasında oynadığı karşılaşmalarda 11 gol attı ve yalnızca 3 gol yedi. Bu hafta arası iç sahada zayıf rakibini kayıpsız geçen taraf olacaktır.
Tahminim: AA Gent KAzanır Yada 2,5 Gol Üst
623 21:30 23.09.2009 Germinal Beerschot v Kortrijk
Germinal Beerschot son deplasman maçını da kazanarak 3 puan daha hanesine yazdırmıştı. Kortrijk ise son maçında iç sahada kaybettiği puanların telafisini arayan taraf olacaktır. Konuk ekibin yenilmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminim: Kortrijk Kaybetmez
624 21:30 23.09.2009 Roeselare v Lokeren
Yeni sezonda başarısızlıkları ile dikkatleri üzerine çeken Roeselare ile Lokeren bu hafta içinde karşı karşıya gelecekler. İki ekibinde kazanmaktan başka amacının olmayacağı karşılaşmadan fazla gol sesi bekliyorum.
625 21:30 23.09.2009 Standard Liège v Cercle Brugge
Geçtiğimiz yılın şampiyonu Standard Liège her ne kadar favori gösterilsede bana göre fazla umutlanılmaması gereken bir takım diye düşünüyorum. Sahasında konuk edeceği rakibi deplasmanda da olsa kolay teslim olmayacaktır.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
680 21:30 24.09.2009 Mouscron v Anderlecht
UEFA kupasında ilk grup karşılaşmasını kazanan Anderlecht hafta sonunda yorgunluğun kurbanı olarak sahasında 2 puan bırakan taraf oldu. Bu hafta içinde deplasmanda Mouscron ile karşılaşacakları mücadeleninse oldukça zor geçeceğini düşünüyorum. Konuk ekibin galibiyeti pek garanti değil diyorum. Gollü mücadele yaşanacaktır.