Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
273 19:00 19.09.2009 Iraklis v Larissa
Iraklis’i Aek maçında gördük çok iyi oynadılar. Larissa ise geçen hafta Tümer’in de gol attığı maçta 2-0 öne geçmesine rağmen 1 puana razı oldu. Onlar ise Iraklis’in aksine çok kötü futbol sergiliyorlar. Iraklis taraftarının da desteğiyle bu maçtan rahat bir galibiyet elde eder.
Tahminim: Iraklis Kazanır
388 16:45 20.09.2009 Pas Giannina v AEK Atina
Giannina Aek mücadelesi zorlu bir maç olacak. Aek tabiî ki daha iyi bir takım ama ev sahibinin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Bu yüzden maç sonucuna güvenmiyorum.
Tahminim: Toplam Gol 3+3
390 16:45 20.09.2009 Xanthi v Panthrakikos
Fazla yoruma gerek yok. Xhanti Panthrakikos’tan daha iyi bir takım ve bu maçı alacağına inanıyorum
Tahminim: Xanthi Kazanır
430 19:00 20.09.2009 Panathinaikos v Aris Saloniki
Panathinaikos Türk temsilcisimiz Galatasaray ile zorlu bir maça çıktı ve temsilcimiz karşısında direnemeyerek 3-1 yenilgi ile tanıştı. Aris ise Giannina’yı 1-0’lık bir skorla geçti. Tahmini çok zor bir maç. Haftanın PAOK-Olympiakos maçından sonraki en güzel maçı olacak. Panathinaikos’un kadrosu kâğıt üstünde daha üstün gözüksede Aris bu mücadeleden puan çıkaracak güçte.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
451 21:15 20.09.2009 Paok v Olympiakos
Muhteşem bir maç olucak gerçekten. Ben dört gözle bekliyorum. Iki takımda muhteşem bir seyirciye sahip. Ozellikle PAOK çok güçlü bir seyirciye sahip. Olympiakos hafta içi AZ ile maçta yaptı, yoruldular. PAOK ise kendini sadece lige adadı ve güzel transferler yaptılar. Olympiakos ise güç kaybetti Kavala karşısında da gördük bunu. PAOK Toumba stadında ateşli seyircisiyle ve güzel oyunuyla Olympiakos’u Atina’ya eli boş gönderir. Kavala’dan sonra bir darbe de PAOK’tan gelir diyebilirim.
Tahminim: Paok Kazanır