Site Sahibi
Status :
Konular: 6210
Seviye: 58
Tecrübe: 40.048.161
Sonraki Seviye: 41.283.177
Teşekkürler : 6.733
4.820 mesajına 9.660 kere teşekkür edildi.
245 19:00 15.08.2009 Anderlecht v Westerlo
Anderlecht ilk iki haftayı boş geçmedi. Aldığı iki galibiyet ile Belçika Liginin klasik başlangıcını yaptı. Westerlo karşısında oynayacakları futbol ile görsellik açısından zevk vereceklerini sanıyorum. Bu maçtan 3 gün sonra Lyon ile Şampiyonlar ligi play off mücadelesine çıkacaklar. Aslında çok dikkate alınacak bir maç olarak görünmeyen Westerlo maçı Anderlecht için Lyon maçının provası olacak. Kim bilir beklide skorlar dahi aynı olabilir. Anderlecht yedek kadro ile dahi bu maçı rahat alır.
Tahminim: Anderlecht Kazanır
266 21:00 15.08.2009 Cercle Brugge v Zulte Waregem
Bu iki takım bir hazırlık maçinda da karşı karşıya gelmişler ve Zulte rakibine fark atmıştı. Cercle sezonun kötü ekiplerinden. İki maçtada galibiyeti bırakın beraberlik bile alamadılar. Çok riskli olarak görmüyorum. Fakat biraz garantici olmak gerekirse çifte şans tercihi Zulte adına kullanılabilir.
Tahminim: Zulte Waregem Kaybetmez
267 21:00 15.08.2009 Genk v AA Gent
Gent iyi bir başlangıç yapmayı başardı. İki maçta da güçlü rakiplerini kolay geçti. Bu hafta aslında güvenebileceğimizi ispat etti. Bana göre Gent bu haftayı da hasarsız atlatır. Genk kendini tam olarak bulmuş bir ekip değil. Bu durum ilk iki hafta devam etti. Bu sıralar hiç ümit vermiyorlar.
Tahminim: AA Gent Kazanır
269 21:00 15.08.2009 KV Mechelen v Club Brugge
Club Brugge için UEFA Avrupa ligi artık hayal değil. Önlerinde Lech Poznan maçı kaldı. Bu maçı da rahat geçeceklerini düşünüyorum. Mechelen karşısında ise takılmaları zor görünüyor. Bana göre bu maç için şüpheler biraz fazla sayılır. İki takımın yapısı incelendiğinde sadece Üst seçeneğini değerlendirmek daha iyi gibi görünüyor.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
170 21:00 15.08.2009 Roeselare v Standard Liège
Standard henüz lige konsantre olamadı. Bu sezon daha erkenden teklemeye başladılar. Roeselare ise aynı rakibi gibi ilk iki maçta berabere kaldı. Bu maç ile Standard lige start verir. Konuk ekip ligde ilk galibiyetini alarak zirveye adım atmaya başlar.
Tahminim: Standard Liège Kazanır
375 21:30 16.08.2009 Charleroi v Germinal Be
Charleroi ligin ilk maçında gördüğü 3 kırmızı kart ile büyük yara aldı. Bu hafta kısmen iyi bir kadroyla sahaya çıkacaklar. Germinal karşısında bence tek seçenek Charleroi galibiyetidir. Germinal bu sezon iyi bir kadro kurmayı başarmasına rağmen Charleroi motivasyon açısından en üst seviyede olacaktır.
Tahminim: Charleroi Kazanır