Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Aik Stockholm v Brommapojkarna
Bu sezon İsveç 1. Ligi hayli çekişmeli maçlara sahne olmakta özleikle zirvede 5 takım 1'er 2'şer puan farkıyla birbirlerini kovalamaktadır. Aik takımıda Lider Helsinborg'un 3 puan gerisinde 5.sırada yer almaktadır. Brom takımı ise mütevazi bir takım olmasına rağmen zaman zaman özelikle iç sahada güçlü rakiplere kafa tutmaktadır. Bu maçta ise fazla şansları olmadığını düşünüyorum Aik takımı bu macı alıp, zirveden uzaklaşmak istemicektir diyorum.
Tahmin:1
Oran:1.35
Djurgarden v Hammarby
Djurgarden takımı ile Hammarby takımları şuana kadar hayal kırıklığı yaratan takımlarıdır. Djurgarden iç sahada genlde puan kazanbilen bir takımdır dış sahada ise ynalız 1 beraberlik alabilmiştir. Hammarby'de 5-6 maçtır puan almakta hata gol atmakta zorlanan bir takımdır. Djurgarden bu maçta bir adım önde bulunuyo en azından kaybetmemesi daha olası görünmektedir.
Tahmin:1-0çş
Oran:1.25
Orgryte v Goteborg
Göteborg takımı son dönemlerde Avrupa maçları nedneiyled elige konsantire olmakta zorlandığından puan kayıpları yaşamıştır. Şimdi karşılarında son 2-3 maçtır çıkışa geçsede ligin en zayıf takımı Orgryte bulunmaktadır, Zirveden uzaklaşmamak için bu macı kazanıp lige yeniden dönüş yapmalarını bekliyorum.
Tahmin:2
Oran:1.45
Halmstad v Kalmar
Halmstad takımı çok formsuz bir dönemden geçiyo ve tam 7 haftadır galibiyete hasret kalmıştır. Kalmar ise süper formuyla içerde dışarda rakip tanımadan galibiyetler almaya devam ediyo. Halmstad'ın genelde beraberlikelr takımı olması belki Kalmar'ın galibiyetini rissli hale getiriyor, ancak Kalmar'ın bu formuyla kazanması gerekiyor ve Avrupa'dan da elendiklerinden ellerinde kalan en büyük hedef lig olduğundan 3 puanı alıp onlarda zirvede yara almak istemiceklerdir.
Tahmin:2
Oran:1.85
Orgryte Göteborg
hafta arası avrupa ligine havlu atan göteborgda moraller bozuk
göteborg da savunmada eksikliklerde söz konusu
zaten düşüş içersindeler son 4 maçtır kazanamıyorlar
orgryte son sırada bulunuyor
son 4 maçında 3 beraberlik 1 galibiyet aldılar
bu maç puan veya puanlar alabilicek durumdalar
benim düşüncem bu maçın alt biteceği yönünde