Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Grasshoppers v St Gallen
Grass takımı fikstür gereği ilk 4 macının 3'nü deplasmanda yaptı ve hepsindede sağadan boynu bükük ayrıldı, şimdi evlerinde 2. galibiyetlerini almak için hayli hırslıdırlar diye düşünüyorum. Rakipleride son 3macını kaybeden St Gallen takımıda buraya puan yada puanlar için gelecektir kanatindeiym bu yüzden bol gollu bir maç bizi bekliyor diye düşünüyorum.
Tahmin:Üst
Oran:1.60
Sion - Aarau
Sion takımı bu sene geçen seneye oranla daha güçlü bir kadroyla lige giriş yapmıştır. Gerçi 4 maç sonunda 2 galibiyet 2 mağlubiyet alarak biraz istikrarsızda oldukalrını söyleyebiliriz. Karşılarında ise genç bir kadroyla sezona giren ve 1 galibiyet alabilen ve tüm deplasman maçlarını kaybeden Aarau takımı vardır. Sion evindeki bu maçta kadro kalitesiyle bir adım önde bulunuyo ve bunuda başarıcaklarına inanıyorum ve Sion galibiyetini öneriyorum.
Tahmin:1
Oran:1.60
Basel Zurich
bu sezon hiç güvenmediğim 2 takım !!!
ilk i zürich ikincisi basel
basel in içerde oynadıgı maçlarda rakibine üstünlüğü söz konusu
2 ekipte hafta arası zorlu maçlara çıktılar
basel maçını izledim zorlanmalarına ragmen turu geçmeyi bildiler
10 kişi kalmları takıma ayrı bir motivasyon kattı
saçma saçma maçlarda puan kaybeden zürich
basel i yenemeyecektir kupon tamamlayanlara 10 önerilir