Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
344 19:00 26.07.2009 Elfsborg v Djurgarden
Ligin en kötülerinden birisi olan Djurgarden Lig ikincisi Elfsborg’la karşılaşıyor. Pazar günü oynanan maçta Elfsborg deplasmanda maçı 2-1 kazanmıştı. Şimdi evinde oynayacaklar deplasman da kaybetmeyen Elfsborg evinde de kaybetmez ben bu maçı BANKO olarak görüyorum. Hafta arası Uefa karşılaşmasında kendilerini fazla yormadan turu da geçtiler. Keyfi yerinde olan ev sahibi saha avantajını iyi kullanacaktır.
Tahminim: Elfsborg Kazanır
346 19:00 26.07.2009 Helsingborg v Gefle
Helsingborg hafta içinde UEFA Avrupa Ligi elemelerinde sahasında Gürcistan temsilcisini konuk etmişti. İlk karşılaşmayı deplasmanda 2-1 kazanan Helsingborg sahasında konuk ettiği rakibi Zestafoni karşısında ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada neredeyse eleniyor derken karşılaşmanın son dakikasında Joel Ekstrand’ın attığı golle tekrar umutlanan ev sahibi Helsingborg karşılaşmayı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda da 2. golü bulan Helsingborg turu sahasında zora soksa da atlamayı başardı. Hafta içi 120 dakika mücadele ettikleri karşılaşmada oldukça yoruldular. Bu hafta içi sahasında konuk edecekleri rakiplerini yenerek ligdeki başarılarını da sürdüreceklerini düşünüyorum.
Tahminim: Helsingborg Kazanır
348 19:00 26.07.2009 Trelleborg v Goteborg
Evinde rahat bir galibiyet alan Goteborg bu sefer deplasmana gidiyor bu maçta işleri oldukça zor. Trelleborg ise hafife alınacak takım değil. Trelleborg deplasmanda aldığı malubiyeti unutturmak için bu maçtan en kötü 1 puan çıkaracaktır. Buda Trelleborgun yenilmemesi anlamına geliyor.
Tahminim: Trelleborg Kaybetmez
416 20:00 27.07.2009 AIK Stockholm v GAIS
Benim İsveç de en banko gördüğüm maçlardan birisi. AIK Stockholm deplasmanda ilk yarı ve ikinci yarının sonlarında attığı gollerle maçı berabere taşımıştı bu sefer kendi evindeler Gaisi çok zor bir maç bekliyor bu maçta puan çıkarmaları oldukça zor AIK Stockholm kazanır
Tahminim: AIK Stockholm Kazanır
418 20:00 27.07.2009 Hacken v Orebro
Hafta sonu banko olarak gördüğüm Orebro evinde hacken’e 3-0 yenilerek beni hüsrana uğratmıştı. Orebro bu sefer deplasmana gidiyor Hacken deplasmanda kazanamanın sevinciyle bu maçıda alarak üst üste 3.cü galibiyetini almak istiyor bu maçta Hacken zorlansa da bu maçı kaybetmeyecek
Tahminim: Hacken Kazanır
420 20:00 27.07.2009 Halmstad v Malmo
Çok zor bir maç bu maça nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Halmstadan başlayalım. Üst üste 5 maçta beraberlik aldılar. Malmö 7 maçtır galibiyete hasretler çok vasat bir futbol sergiliyorlar bu maçta Halmstadı favori olarak görüyorum hem de kısır bir maç bekliyorum
Tahminim: Halmstad Kazanır Yada 2,5 Gol Alt
422 20:00 27.07.2009 Orgryte v Hammarby
Hafta sonu evinde 1.40 vermesine rağmen kaybeden Hammarby bu sefer deplasmana gidiyor oldukça zor bir deplasman maçı bekliyor Hammarbyi bu maçta favori olarak görüyorum
Tahminim: Orgryte Kazanır