Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
510 Sandefjord v Rosenborg
Geçen Hafta sonu aldığı farklı mağlubiyetle beni çok şaşırtan Sandefjord bu kez Rosenborg u evinde ağırlıyor. Rakip bu kez daha güçlü olduğu için ne yapacaklar bilmiyorum. Rosenborg ise ligin güçlü takımlarından Molde ye kendi sahasında puan kaptırdı. Ama yinede lider durumdalar. Bu hafta kazanırlar.
Tahminim: 2
559 Molde v Tromso
Tromso takımı evinde ne zaman maç alacak bilinmez ama bu hafta zor bir deplasmana gidiyorlar. Molde güçlü rakibinden aldığı bir puanla bir az olsun Valerenga yenilgisini unutturdu. Bu hafta Tromso ile oynuyacaklar. İki takımın da gol atmakta sıkıntısı yok. Bu yüzden üst seçeneğine oynanır.
Tahminim: Üst
575 Bodo/Glimt v Aalesund
İki denk takımın maçında ibre ev sahibinden yana. Rakip takım deplasmanda iyi oynayamıyor. Bu yüzden ev sahibi geçen haftanın da moraliyle yenilmeyecektir.
Tahminim: 10 ÇŞ
576 Fredrikstad v Brann
Evinde iyi maçlar çıkaran Fredrikstad takımı deplasmanlarda istediği sonuçları alamıyor. Brann takımı içinde aynısını söyleyebilirim. Geçen sene çok başarılı bir grafik çizen Brann takımı en etkili oyuncusu Thorsten Helstad ı sezon başında Le Mans takımına satarak takımda gol atma sıkıntısı yarattı. Bu maçta ev sahibi kazanır.
Tahminim: 1
577 Start v Odd Grenland
4 haftalık yenilmezlik serisine bu haftada devam eden Start, kendisi gibi iyi maçlar çıkaran Odd Grenland takımıyla oynuyor. Bu maçta gollerin olacağını ve Odd Grenland takımının kazanacağını düşünüyorum.
Tahminimiz: ÜST
578 Stromsgodset v Lillestrom
Lillestrom ilk galibiyetini aldı derken son dakikalarda yedikleri gole engel olamayarak kendileri için çok önemli bir 3 puanı alamadılar. Artık zor bir viraja girdiler. Bu haftada zor bir deplasmana gidiyorlar. Evinde iyi sonuçlar alan rakibi karşısında mağlubiyetten kurtulamazlar.
579 Viking v Stabaek
Stabaek beklenen patlamayı yaptı ve farklı bir skorla kazanmayı başardı. Kim düşüne bilir ki geçen sene şampiyon olan takım bu sene alt sıralarda olacağını. Aldıkları galibiyetle takımın kendine güveni yeniden geldi. Viking ise ilginç sonuçlar almaya devam ediyor. Bu kez kazanacaklarını düşünüyorum, yinede iki takımın bulacağı gollerle maç üste taşınabilir.
Stromsgodset-Lillestrom
Bu sezon bende hayal kırıklığı yaratan Lillestrom,bir türlü üzerindeki kara bulutları dağıtamıyor.Norveç liginin köklü kulüpleri arasında yer alan misafir ekip,sezon öncesi bir kaç futbolcusuyla yollarını ayırmıştı fakat yerlerinede çok iyi transferler yapmasına karşın takım hala bir galibiyet bile alamadılar.Ev sahibinde iki haftadır gözle görülür bir çıkış var özellikle Viking karşısında takımı seyrettiğimde çok etkilendim.Sezon başındaki ev sahibiyle şimdiki takım arasında çok büyük bir fark olduğu bir gerçek.Stromsgodset bu maçı kazanacak güç ve kaliteye sahip bir takım olması sebebiyle ben ev sahibine güveniyorum.Alt üst oynamayı seven değerli üyelerimiz için tatmin edici oranıyla üst tercihini işaretlemelerini öneriyorum.
Tahmin:Stromsgodset kazanır ve üst biter.