Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Hacken v Halmstad
İki denk takımın mücadelesinde ev sahibi takım saha ve seyirci avantajını iyi kullanabilen takımlardan birisi, bunu evinde oynadığı son iki maçta gösterdi. Halmstad ise ligde oynadığı son 3 maçı da kazanma başarısını gösterdi. İki takımda aralarında oynadıkları maçlar genelde gol açısından kısır geçmiş. Zorlu maçta alt seçeneği en mantıklı oyun olurdu.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
Trelleborg v AIK Stockholm
Trelleborg son maçında 10 kişilik rakip karşısında zor galip geldi. Rakip ise başkent temsicilerinden AIK Stockholm. İyi konumda olan iki takım karşılaşmasında konuk takımın yenilmeyeceğini düşünüyorum
Tahminim : 2,5 Gol Üst
Hammarby v Kalmar
İşte Geçen sene ligi şampiyon olarak tamamlayan Kalmar takımı, takımın en önemli iki oyuncusu olan Elm kardeşlerden birini ve İngelsten’i Heerenveen’e sattılar. Onların yokluğunu büyük ölçüde hissediyor olsa gereklerki bunu maclardaki gol sıkıntısından kestirebilmek zor değil. Hammarby takımı lige bu yıl çok kötü başladı ve istenen sonuçları alamayarak tahmincileri yanılttı. Bu maçta ben beraberliği ön planda tutup gol acısından kısır geçmeye aday bir maç daha öneriyorum
Tahminim : 2,5 Gol Üst
Orgryte v Brommapojkarna
Oynadığı 6 maçtanda puan çıkarma başarısını gösteremeyen Orgryte’nin karşısında öyle bir ekip var ki ,tahmincilerin korkulu rüyası Brommapojkarna.Evlerinde oynadıkları Elfsborg maçında maçı 1-0 önde götürürken James keene’in gölüne engel olamayıp maçı berabere tamamladılar.bu maçta lafı uzatıp kafaları karıştırmadan konuk takımın galip geleceğini düşünüyorum.
Tahminim : Brommapojkarna Kazanır
Goteborg v Gefle IF
Goteborg İsveç liginin en köklü ekibi olma özelliğiyle biliniyor. Evlerinde ateşli taraftarlarıyla kensini UEFA kupasında Türk temsilcilerimiz karşısında da gösterdiler. O zamandan bu zamana pek şey değişmiş değil.6 maç sonunda puan cetvelinde liderlikte bulunmaları şaşırtıcı olmadı. Konuk ekip ligin vasat takımlarından Gefle bu maçta 3 gol farkı yememeleri sürpriz olur. Göteborg banko kazanır
Tahminim : Goteborg Kazanır Yada 2,5 Gol Üst
Hacken Halmstad
Hacken bu ligin orta sıralarındaki takımlardan biridir.Evinde bazı sürprizlere imza atar.Halmstad ise son 3 maçını kazanarak güzel bir çıkış yakaladı.Özellikle Helsingborg u deplasmanda 1-3 yenmeleri büyük sürprizdi.Ben bu maçı Halmstad kaybetmez diyorum...
Tahmin : 02
![]()
Konu Montana tarafından (05-05-2009 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
Trelleborg v AIK Stockholm
Deplasman ekibi lige gerçekten iyi bir görüntü veriyor.6 maçta 2 yenilgi 4 galibiyet aldılar.Trelleborg ise evinde kötü oynamıyor.Aralarındaki maçlara baktığımızda çok gol çıkmıyor.Ben bu maçın alt olacağı düşüncesindeyim.
Tahmin : Alt
![]()
Konu Montana tarafından (05-05-2009 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.