Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
evini arabanı satıp bu kupona bastın galiba buda arabandan son görüntü onumu ima ediyosunbol şans
Güzel seçimler. Amerika üste dikkat bol şans
güzel kupon olmuş bol şanslar
cezayirin gol atacağını tahmin ediyorum ondan amerikaya üst dedim.yorumlarınız için teşekkürler yorumlarınızı kuponuma yönelik yaparsanız sevirim sizlerede bol şans.
kupon hoŞuma gİttİ speq bankolar gÜzel seÇİmbol Şans
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
abd bugün kazanır ama cezayir hücumda başarısız kalıyor onun için 2-3 gol daha mantıklı ama üst olması içinde bazı nedenlerde var abdnin geçen maçta 2-0 geri dönmesi ve 3-2 yaptığında golü sayılmaması onlar adına bu maçta inanılmaz bir güç kaynağı olacaktır ve 1 kaçtane atıp üstüne yatmayacaktır
Helsinki gol yerse üst olur. Bu maça dikkat. Angelhom bende 2 yada 0 düşünüyorum. Amerika üst tercihi yerine 2+3 gol daha iyi seçim olurdu. Yinede güzel seçimler. Bol Şans
yorumlarını için teşekkürler değerli arkadaşlar. herkeze bol şanslar tekrar.
Helsinki büyük ihtimal kazanır ancak dep takımı olan JK enteresan evinde birşey yapamıyo ancak deplasmanda rahat goller bulup galibiyetler alabiliyo bence Üst gayet mantıklı bir seçim olmuş. Diğer bankolardan Sırbistan zolansada kazanır diyorum, Gana v Almanya macında Gana son Afrika Kalesi olarak herşey yapacak Alm tarafındayım ancak şüphelerim var çok sert maç olcak eğer Alm gol bulursa Gana dağılabilir ozman Üst olur ayrıca süpriz Kırmızı kartda bekliyorum!
Bol Şanslar Spequilator
![]()