Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
penaltı olur mu sence?![]()
...::Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa, TÜRK olarak dünyaya gelmemdir::...M. KEMAL ATATÜRK
onu bilmiyorum ama maçın gidişarı çok önemli penaltı konsunda olabilir
ellerine sağlık sedat banada kırmızı kart olcakmış gibi geliyor bol şans...
valla denemek lzm bu maç içn denemkte fayda var diye düşünüyorum
Kırmızı kart oranı iyide inter veya barcalı futbolcularda bizim futbolcular gibi birbirine girmezama yinede denemeye deger interden belki bir ihtimal atılan olur
ewet denemeye değer
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
Barcelona İlk Yarıda Gol bulamassa ( Bence İlk Yarı 0 Biter ) Oyuncular Üzerindeki Baskı dakikalar ilerledikçe Stress'e Dönüşecek,Kırmızı Kartı ; Çift sarı Karttan Barcelona lı Oyuncu Görecek..
Hatta Abartıyorum ; Hakemi Aldatmaya yönelik hareketlerinden dolayı Messi diyorum...![]()
arkadaşlar yorumlarınız için hepineze tüşekkürler
Barcelona - İnter(Kırmızı Kart)çıkarMbs: 1ÖE Kırmızı Kart Olur: 2.70
ARKADAŞLAR BU MAÇTA EĞER BARCELONA 2-0 3-0 GİBİ BİR SKORLA ÖNDE GİDERSE OYUNCULARIN MOTİVASYONLARI ÇOK DÜŞER VE DOĞAL HALİYLE KIRMIZI KARTI BERABERİNDE GETİRİR MAÇTA İKİ TKMDA ÇOK BÜYÜK MOTİVASYON OLACAK ANCAK DEDİĞİM GİBİ BARÇA 3-0 ÖNDEYKEN YADA BAŞKA BİR SKORLA YADA MAĞLUP DURUMDAYKEN SERT OYNAR MORALLERİ İYİCE BOZULUR VE KIRMIZI KART BERABERİNDE GELİR BENCE DENENMELİ
HERKESE TAVSİYE EDİYORUM BU MAÇTA KIRMIZI KART OLURU[/QUOTE]
![]()