Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
usta_iddaa (11-01-2012)
usta_iddaa (11-01-2012)
>> Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
>> Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
>> Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
>> Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
>> Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
>> Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
>> Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
>> Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
>> Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
>> Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
>> Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
>> Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
usta_iddaa (11-01-2012)
739- İndiana- Atlanta(1.5/2.5) 190.5
Doğu konferansının 2 play off adayı takımın karşı karşıya getiren mücadele ve iki takımda çok formda. İndiana'nın 9 maçta 6 galibiyeti bulunurken, Atlantanın 10 maçta 7 galibiyeti bulunuyor. İndiana'da gıda zehirlenmesinden dolayı Philadelphia karşısında oynamayan Danny Granger'ın bugün oynama ihtimali, gözünden sakatlık yaşayan Tyler Hansbrough ise gözlük yardımıyla bugün oynayabilecek. Atlantada ise Marvin Williams'ın bugün oynaması beklenmiyor. Tahmini zor olan bu karşılaşma için ilk yarı atlanta, maç sonucu indiana tercihi iy/ms olarak sistem ve sürpriz kuponlarda değerlendirilebilir
Atlanta(+1.5) İY2
İndiana(-2.5) MS1
usta_iddaa (11-01-2012)
741- New York- Philadelphia(2.5/4.5) 195.5
Lige 9 maçta 5 galibiyet ile başlayan New York'un rakibi 9 maçta 7 galibiyet alan ve en formda takımlardan biri olan Philadelphia. New York sezon başından beri izlediğim maçlarda savruk bir basketbol oynuyor ve savunmada da işlerin iyi gittiğini söylemek yanlış olur. Rakip Philadelphia tam aksine müthiş bir takım görüntüsü veriyor, skor bütün oyunculara dağılmış durumda. Elton Brand ve Iguodala'nın tecrübeleri de onların başarısında en büyük etkenlerden biri. Bu maç tek büyük sıkıntıları 6.gününde 5.maça çıkacak olmaları. New York ise geçen seneki Anthony- Stoudemire'nin yanına bu sene Chandler hamlesi geldi, çaylak Iman Shumpert'ın da ileride çok faydalı olacağı kesin. Ben şu nada daha iyi takım görüntüsü veren Philadelphia'nın maçta kalacağını kaybetse bile 5 sayı fark yemeyeceğini düşünüyorum.
Philadelphia(+4.5) MS2
usta_iddaa (11-01-2012)
743- Chicago- Washington( 7.5/14.5) 181.5
Ligin en iyi takımlarından Chicago ile en kötü takımlarından Washington arasındaki mücadele çokta çekişmeli bir maç havasında olmayacak. Chicago oynadığı 11 maçta 9 galibiyet aldı, Rakip Washington ise ilk galibiyetini dün Toronto karşısında aldı. Bu maç için bilinmesi gereken tek şey Chicagonun üst üste 3.maçına çıkyor olması ama bundan önceki 2 maçtada zorlanmadıklarını rahatça söyleyebiliriz. Bu maç için lafı fazla uzatmaya gerek yok bu maçta rahat bir Chicago galibiyeti bekliyorum.
Chicago(-14.5) MS1
dark (11-01-2012), usta_iddaa (11-01-2012)
745- San Antonio- Houston(3.5/6.5) 198.5
San Antonio içeride kazanıp dışarıda kaybetmeye devam ediyor, dünde Milwaukee'ye mağlup oldular. Houston ise ligde ilk deplasman galibiyetini Charlotte karşısında aldı. Bu 2 takım arasındaki rekabeti anlatmaya gerek yok sanırım maçları çok farklı atmosferde geçiyor. San Antonio'da Ginobili'nin eksikliği hissedilecek gibi duruyor. Rakip Houston'da ise Lowry'nin dönüşü takımı biraz toparlamış gibi duruyor. Ligde oynanan ilk maçı Houston kendi sahasında 20 sayı farkla kazanmıştı. Housoton'ın maç sonuna kadar oyunda kalabileceğini ve açılan handikapında uygun olması sebebiyle houston2ın denenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Houston (+6.5) MS2
usta_iddaa (11-01-2012)
746- Denver- New Jersey( 6.5/12.5) 196.5
Denver bu ligin kadro olarak iyi takımlarından ve 10 maçta 6 galibiyet aldılar ama New Orleans karşısında alınan farklı mağlubiyet oldukça sürprizdi. New Jersey ise bu ligin zayıf ekiplerinden ve oldukça zorlanıyorlar. Denver maç başına en çok sayı atan 2.takım ligde rakip new jersey ise bu istatistikte sondan 3.sırada yer alıyor Kadro olarakta rakibinden oldukça üstün olan Denver'ın maçı ilk yarıdan koparıp rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
Denver(-6.5) İY1
dark (11-01-2012), usta_iddaa (11-01-2012)
748- Portland- Oklahoma(1.5/3.5) 190.5
Seneye çok iyi bir giriş yapan Portland'ın 9 maçta 7 galibiyeti var, aynı dönemde Orlando 6 maç kazandı. Portland Aldridge, Wallace, Matthews, Felton gibi ilk 5 oyuncularının yanına Jamal Crawford ve Nicolas Batum gibi oyunculardan yardım gelince durdurulamaz bir takım haline geliyorlar, iç sahada oynadıkları 6 maçı da kazanmaları bunun bir göstergesi. Orlando ise bu sene deplasmanda oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet aldı, genel olarak durumları iyi ama takımın havası pekte yerinde değil. Sezon sonunda Howard takımdan ayrılacağını açıkça belli etmesi onların içinde bulunduğu durumu ortaya koyuyordur sanırım. Ben bu maçta Portland'ın maçı kazanırken handikapı da karşılayacağını düşünüyorum.
Portland(-3.5) MS1
usta_iddaa (11-01-2012)
749- LA Clippers(2.5/4.5) - Miami 202.5
Clippers kadrosunu yeniledi ve kadrosuna önemli yıldızlar ekledi bununla birlikte 7 maçta 4 galibiyetle başladılar lige. En dikkat çeken özellikleri ligin iyi takımlarına karşı çok yüksek skor yemeleri. Miami ise dün son çyreğine 12 sayı önde girdiği Golden State maçını uzatmalarda kaybetti. Bu maçta alınan bu skor onların Clippers karşısında dahada saldırgan bir oyun oynamalarını beraberinde getirebilir. İki takımında içerisinde bulundukları durum sebebiyle bizlere yüksek skorlu bir maç izlettireceğini düşünüyorum.
202.5 ÜST
usta_iddaa (11-01-2012)