Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
>> Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
>> Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
>> Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
>> Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
>> Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
>> Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
>> Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
>> Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
>> Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
>> Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
>> Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
>> Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
847- Atlanta(2.5/3.5)- Miami 192.5
Atlanta birkaç gün önce Miami'yi deplasmanda mağlup ederek onlara önemli mesaj verdi ve bugün tekrar karşılaşıyorlar. Atlanta dünü dinlenerek geçirdi, Miami ise Wade'in oynamadığı maçta İndiana'yı 30 sayının üzerinde bir farkla yenerek tekrar moral buldu. Wade'nin bugün oynayıp oynamayacağı belli değil, durumu maçtan önce yapılacak şut çalışmasında netlik kazanacak. Umarım Wade oynar ve bizim için daha kolay bir tahmin olur, ben bu karşılaşmada Maimi'nin geçen maçtaki mağlubiyetin rövanşını almasını bekliyorum.
Miami(-3.5) MS2
NOT: Miami cephesinden açıklama geldi ve Dwyane Wade bugünkü karşılaşmada oynamayacak. Lebron James'in oynayıp oynamama durumu da daha belli olmadı. Bu maçla ilgili bahsime artık güvenmiyorum. Yurtdışında handikaplar Miaminin tarafına geçmiş durumda. Dileyenler artık Atlanta tercihine dönebilir.
Konu ThundeR_DuranT tarafından (06-01-2012 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.
848- San Antonio - Dallas(1.5/2.5) 190.5
Bu maçın iki takım açısından çok büyük önemi var nitekim bu maç bir teksas derbisi ve her zaman önem seviyesi yüksek olmuştur. Bu maç öncesi San Antonio'da büyük sıkıntı var 2 maç önce sakatlanan Ginobili'nin 2 ay boyunca basketboldan uzak kalacağı açıklandı. Dallas ise takıma yeni katılan oyuncuların katkısının artmasını bekliyor büyük merakla. San Antonio bu sene sahasında 4 maçı kazandı, Dallas ise 2 deplasman maçından da mağlup ayrıldı. Ben önemin yüksek olması sebebiyele savunmanın daha ön planda olduğu bir maç bekliyorum.
190.5 ALT
849- Sacramento(1.5/2.5) - Milwaukee 193.5
Sacramento bugün üst üste 3.maçına çıkarken, rakip milwaukee ise 4.gününde 3.maçına çıkmış olacak. Sacramentoda kadro dışı bırakılan Cousins afffedildi ve dün oynadığı maçta kendi açısından iyi bir performans sergiledi. Milwaukee ise son maçında Utah'a yenildi, bunun nedenlerinden birisi ise takımın yıldız oyuncusu Andrew Bogut'un kişisel sebeplerden dolayı maçta yer almamasıydı ve bu maçtada oynamayacağı söyleniyor, Her iki takımda yorgunken ve milwaukee'nin en iyi oyuncusu takımda yokkken, zaten skor sıkıntısı çeken iki takımın yüksek skor olmayacağını düşünüyorum.
193.5 ALT
850- Portland - Lakers(2.5/3.5) 190.5
Portland lige çok iyi başladı ve son maçında da Oklahomayı rahat yenerek dikkatleri üzerine çekti. Lakers ise içeride kazanıp dışarıda kaybetmeye devam ediyor, Play-off'larda iyi bir yer alması için muhakkak bu düzeni bozması gerekiyor. Çok sıkı bir maç olacağı kesin ve izlemek gerekir bu karşılaşmayı. Batı konferansı takımlarının sıralamada birbirlerine çok yakın olmaları aralarında oynanan maçları dahada önemli kılıyor, bu açıdan da önemli olan karşılaşmada savunmaların ön plana çıkacağını düşünüyorum.
190.5 ALT