Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Fenerbahce Ülker - Lietuvos Rytas
Fenerbahce Ülker bu yıl baya iddaalı bir kadro kurdu ama semihi kaybetmeleri takımı biraz sarsmış gibi özellıkle efes,banvit maclarında çok kolay hucum rıbaundu vede bunlar netıcesınde sayılar yediler ama hucum attı baya iyi özellıkle banvıt macında lavrınovıc attıgı 3lüklerle takımını sırtladı tomas ise maç esnasında çok önemli işler yapmasada özelıkle macın bitimine 2dk kala attıgı 3lük fenere macı getirdi desek yeridir maçta istanbulda olunca Fenerbahce daha birçok nedenle favorı
İY 1(GÜVEN:8/10)
ALTERNATİF TAHMINIM:ÜST(146.5)
724 3 Barcelona v Cibona (h)
Barcelonayı şimdiden 4lü finalde diyebiliriz h.sonuda valencıayı ilk perıyotta yaşanan sayı patlamasından sonra güzel bir savunma yaparak önce durdurdu sonrada yıldızlarıyla vurdu öncekı yıllardada yapılan maçlarda barcanın rakibine üstünlüğü var
İY 1
717 Virtus Roma Bamberg h 4.5 8.5
Liglerine çok iyi başlayan iki takımın mücadelesi Romanın sportif direktöründe Bogdan Tanjevic bulunuyor.Takıma 2 3 tane çok iyi oyuncular katıldı.Bunlardan biriside gecen sene Gs Cafe Crown da oynayan Washington .Roma Euroleaguede alışkın bir takım.Bamberg ise geçen yıl müthiş bir sezon geçirdiler.Bu yıl ligede çok iyi başladilar.Ama İtalya ligi ile Alman ligi arasında fark oldugunu düşünüyorum.Özellikle İtalyan takımlarının evlerinde çok etkili oldugunu yıllardır Siena dan görüyoruz zaten.Ben Romanın maça çok iyi başlayacagi ve maç sonu çift haneli bir farkla bitircegini düşünüyorum
Virtus Roma Bamberg iy1 Güven:8/10
Virtus Roma Bamberg iy1 ms1 Güven:6/10
AGRESİFİM KOMPLEKSLİYİM...
Fenerbahce Ülker - Lietuvos Rytas
Fenerbahce Ülker bu yıl baya iddaalı bir kadro kurdu ama semihi kaybetmeleri takımı biraz sarsmış gibi özellıkle efes,banvit maclarında çok kolay hucum rıbaundu vede bunlar netıcesınde sayılar yediler ama hucum attı baya iyi özellıkle banvıt macında lavrınovıc attıgı 3lüklerle takımını sırtladı tomas ise maç esnasında çok önemli işler yapmasada özelıkle macın bitimine 2dk kala attıgı 3lük fenere macı getirdi desek yeridir maçta istanbulda olunca Fenerbahce daha birçok nedenle favorı
İY 1(GÜVEN:8/10)
ALTERNATİF TAHMINIM:ÜST(146.5)
DOUBLE![]()
Tebrikler Falcao bende iy1 oynmaıştım geldi!
724 3 Barcelona v Cibona (h)
Barcelonayı şimdiden 4lü finalde diyebiliriz h.sonuda valencıayı ilk perıyotta yaşanan sayı patlamasından sonra güzel bir savunma yaparak önce durdurdu sonrada yıldızlarıyla vurdu öncekı yıllardada yapılan maçlarda barcanın rakibine üstünlüğü var
İY 1
İLK DEVRE 35-20![]()
[B]723 Caja Laboral v Maccabi Tel Avi (h)
Caja laboral ispanya ligine iç sahada 2de2 yaparak başladı gectıgımız h.sonuda nba takımıyla maç yaptılar o maçta yenildiler ama onlar için iyi bir hazırlık macı oldugundan hiç kuşkum yok Euroligde iç sahada oynayan takımlar galibiyete her zaman yakındır
İY 1 (GÜVEN:7/10)![]()
723 Caja Laboral v Maccabi Tel Avi (h)
Caja laboral ispanya ligine iç sahada 2de2 yaparak başladı gectıgımız h.sonuda nba takımıyla maç yaptılar o maçta yenildiler ama onlar için iyi bir hazırlık macı oldugundan hiç kuşkum yok Euroligde iç sahada oynayan takımlar galibiyete her zaman yakındır
İY 1 (GÜVEN:7/10)
ALTERNATİF TAHMİNİM: MS 1 (GÜVEN:6/10)
DOUBLE![]()
eurolİg tahmİnlerİmde 5te5 yaptim!
Basketbolsuz kalmayin!
Konu MasteRTecH tarafından (22-10-2010 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.