Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Konu İstanbul34 tarafından (16-06-2010 Saat 08:53 ) değiştirilmiştir.
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
La Lakers v Boston (h)
La Lakers İlk Yarı H 3,50 Kazanır
Frankfurt (h) v Bamberg
Toplam Sayı 143,50 Üst
Siena v O.Milan (h)
Toplam Sayı 166,50 Üst
701=Frankfurt - Bamberg
Serinin 3.maçında Bamberg sahasında 97-52 skorla yenmişti.Rakibine inanılmaz fark attıki rakibi ona yetişemedi.45 sayı fark yiyen Frankfurt bu maçta alacağı ilk önlem kesinlikle savunma olacaktır.Rakibini durdurmak zorunda eğer durduramazsa Bamberg bir kez daha galip gelir.Onun için Frankfurt un en iyi yaptığı savunmayı bu maçta ortaya koyucağını düşünüyorum ve yüksek skorlu bir maç beklemiyorum.
Tahminim=143.5 Alt
702=Siena - Olimpia Milano
Final serisinin ilk maçında Siena rakibini 100-80 yenmişti.İlk yarı kıran kırana başa baş bir mücadele olmuştu.Ancak Siena ikinci yarıda maçı kopartmayı başardı.Siena bu sefer ilk yarıdan maçı kopartıp rahatlamak isteyecektir.İlk yarı için açılan 9.5 lik handikabın sorun yaşatacağını düşünmüyorum.
Tahminim=İlk Yarı Siena 9.5 Handikabı Aşar iy 1
703=Caja Laboral - Barcelona
Final serisinde 2-0 Caja Laboralın üstünlüğü bulunuyor.İlk 2 maç Barcelonanın sahasındaydı.İlk maçı 58-63,ikinci maçı 69-70 Caja kazanmıştı.Caja nın inanılmaz bir avantajı bulunuyor.İç sahada çok başarılı bir takım olan Caja seyircisinin desteğini arkasına aldığında coşuyor.Serideki 2-0 üstünlüğü Caja adına çok önemli bir avantaj.Barcelona seriyi çevirmek isteyectir.Ama burda hücum yerine savunma yapmak zorunda.Çünkü Caja içerde bambaşka oynayan bir takım.Onun için alacağı ilk önlem savunma olacak Barcelonanın.Maçın kıran kırana başa baş ve kontrollü basket bekliyorum.Açılan 142.5 sayı barajının aşılmayacağını düşünüyorum.Duygusal tercihim ise Caja Laboral...
Tahminim=142.5 Alt
704=Lakers - Boston
Seride Boston Celtics'in 3-2 üstünlüğü bulunuyor.Lakers seriyi çevirme amacında.Kobe bu şampiyonluğu çok istiyor.Kobenin hırsı takımına bugün seride eşitliği getireceğini düşünüyorum.Kobe ve arkadaşları seriyi eşitlemek adına ellerinden geleni yapmaya çalışacak.Kobenin bu maçta inanılmaz hırslı olması ve Kobeyi bu hırsıyla Bostonun durduramayacağını düşünüyorum.Kobe bambaşka bir oyuncu.Bu gece Lakers yenerse finalin son maçı yine kendi sahasında olacak.Bu da Lakers adına önemli bir avantaj.Ben bu maçta bambaşka bir Lakers bekliyorum.Savunmasını çok iyi yapacaklarını ve hücumda başarılı olacaklarını düşünürek Kobenin de hırsını göze alarak ilk yarıdan açılan 3.5 lik handikabı rahat aşacağını düşünüyorum ve kesinlikle Lakersın ilk yarıdan galibiyetinin denenmesini düşünüyorum.
Tahminim=Lakers İlk Yarı 3.5 Handikabı Aşar İy 1
Konu İstanbul34 tarafından (16-06-2010 Saat 08:51 ) değiştirilmiştir.
ya ben giriş yapmama rağmen basket tahminlerini kayıtlı olmadığımı söyleyip görüntülemiyor yardımcı olur musunuz acaba?![]()
arkadşım chate msn adresini ver daha rahat konusuruz