Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
801=Barcelona - Caja Laboral
Serideki ilk maçı deplasmanda Caja Laboral 58-63 yenerek herkezi şaşırtmıştı.Barcelona seride durumu eşitlemek ve taraftarından özür dilemek istiyor.Ben Barcelonanın geçen maçta yaptığı hataları bu maçta telafi edeceğini ve ilk yarıya hızlı başlayıp ilk yarıdan 6.5 lik handikabı aşacağını düşünüyorum.
Tahminim=Barcelona İlk Yarı 6.5 Handikabı Aşar iy 1
811=Bamberg - Frankfurt
Seride durum 1-1.İki takımda rakip sahada kazandı.O maçlarda iki takımda kendi evinde fazlasıyla rakibine fazla sayı verdi ve hatalar yaptı.İki takımda artıkın daha az hata yapıp savunmasını sertleştirip kazanmak istecektir.Ben bu maçın bir final serisi olması ve iki takımında kontrollü oynamasını bekliyorum ve Bambergin rakinine karşı 9 sayı fark atamayacağını düşünüyorum ve Frankfurt diyorum.
Tahminim=Frankfurt Maç Sonucu 8.5 Sayı Fark Yemez MS 2
812=Cholet - Le Mans
Seride 1-1 eşitlik var.Bu maç bu sene Euroleage finalde ev sahipliği yapan Paris Bercy de oynanacak.İki takımda bu salonda ilk kez oynayacak.İki takımda burdaki potalara alışık olmadığı ve final serisinin 3.maçı olması daha kontrollü basketi beraberinde getirir.Açılan 144.5 sayı handikabı aşılmaz.Sonrada Erman Kunterin başında olduğu Choletin kazanmasını Türkiyede istiyor.Ben duygusal olarak Cholet kazanır diyorum.
Tahminim=Cholet Maç Sonucu 0.5 Handikabı Aşar ve 144.5 Alt Olur
813=Siena - Olimpia Milano
İtalya Liginde Final serisinin ilk maçı.Her zamanki gibi en büyük şampiyonluk adayı Siena.İlk maç Sienanın evinde.Siena evinde taraftarının desteğini alarak maçı kazanır.Ancak maç sonucu 16.5 lik handikap sıkıntı yaratabilir.Ben Sieanın her zamanki gibi ilk yarıdan maçı kopartmaya çalışacağını düşünüyorum ve ilk yarı 8.5 lik handikap sıkıntı yaratmaz diyorum.
Tahminim=Siena İlk Yarı 8.5 Handikabı Aşar iy 1
814=Boston - Lakers
Seride durum 2-2.Artıkın seride 5.maç.İki takımda kontrollü basket oynamak zorunda.Savunmalarını bu maçta konuşturmları lazım.İki takımda az hata yapıp savunmasını iyi yapıp kazanmak isteyecektir.Ben maç sonucu riskli buldum.Git gide toplam sayı barajını aşağı çekmiş olsalar bile açılan 188.5lik barajın aşılmayacağını düşünüyorum.Sonrada duygusal tercihim Lakers...
Tahminim=188.5 Alt Olur
bol şanslar sedat güzel yourmlar..
teşekkürler mustafa