Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
781 Caja Laboral - Real Madrid ( h ) +3,5
Serinin ikinci macı..Kıran kırana bir mac daha bekliyorum.İlk macta maca iyi baslayan Real sonunu getiremedi..Son hucümu sayıya ceviremeyince macı kaybettiler.Ama bu kez kazanmak zorundalar.AYrıca Caja da son macta Bred Oleson ve San Emeterio cok esktra basketler buldu.Büyük katkı sagladılar.Bu kez Real izin vermeyecektir buna...En kötü Real 4fark yemez...
Tahmin: Ms 2 (+3,5)
783 Efes Pilsen - Fenerbahçe ( h )
Ayhan Sahenk'te oynanacak 5. randevu da Efes'te sakatlar can yakıyor.Thorton'dan sonra Kerem Tunceri de sezonu kapattı...Son macta skor patlaması yaşanmıstı.Ama bu kez savunmaların konusacagını düsünüyorum.AYrıca macın Ayhan Şahenk te olması da tercihimizi rahatlatır nitelikte...
Tahmin:ALT (154,5)
784 Olympiakos - Panathinaikos ( h )
İlk macta ilginc bir sekilde macı 30 civarında üclük atıp isabetsiz kapatan Olimpiakos'ta isler yolunda gitmiyor..Koc ile sıkıntılar yasandıgı belirtiliyor.Fakat bunun takıma + artı bir motivasyon oldugunu düsünüyorum...Öncelikle tercihim Üst olacak.Sonra Olimpiakos tarafındayım...
Tahmin:ÜST(152,5)
Konu Multowey tarafından (30-05-2010 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
Emeğinize sağlık....
sağol masterop
781 ve 783 iyi tahminler 784den emin olamadım
784---Olympiakos v Panathinaikos (h)
Olympiakos ilk maçta deplasmanda Pana takımından fark yedi ve 73-54 luk skorla kaybetti. Amaçları bu maçı kazanıp ilk maçtaki şok yenilginin rövanşını almaktır. İlk maçta çok iyi Pana ve çok kötü bir Olimpia vardı bence bu sefer kendi sahasında daha az hata yapcak ve iyi oynıcak bir Olimpia bekliyorum ve düşük handikapları geçececek diye düşüyorum.
TahminİY:1(1.5 Hdk) MS:1(2.5 Hdk)
Oran:2.25
781=(h) CAJA LABORAL - REAL MADRİD
Serinin ilk maçında Caja Laboral kendi sahasında Real Madrid ' i 62-60 bir skorla yenmişti.Caja Laboral ilk yarıyı mağlup kapatmıştı fakat 3 çeyrekte rakibine karşı üstünlük kurunca seride durumu 1-0 yaptı.İlk maç başa baş kıran kırana bir maçtı.Yine aynı kıran kırana bir maç bekliyorum.Toplam sayı barajı 148.5 'in aşılmayacağını düşünüyorm.Sonrada CAJA LABORAL tarafındayım...
TAHMİNİM=148.5 ALT OLUR
782=BAMBERG - BRAUNSCHWEİG (h)
Bu seride BAMBERG 'in 2-0 üstünlüğü bulunuyor.Seride 3 maç alan takım adını finale yazdırıcak.Toplam sayı barajının aşılmayacağını düşünüyorum.Çünkü Braunschweig kazanmak zorunda eğer kazanmak istiyorsa öncelikle savunmasını sağlam yapması gerekiyor.Bamberge karşı bir önlem almak zorundalar.Bu sebeplerden dolayı 155.5 sayı barajının aşılmayacağını düşünüyorum.
TAHMİNİM=155.5 ALT OLUR
783=EFES PİLSEN - FENERBAHÇE ÜLKER (H)
Seride Fenerbahçenin 3-1 üstünlüğü bulunuyor.EFES PİLSEN için bu maç ya devam yada tamam maçı.Bu maçı kazanmaktan başka çareleri yok.Eğer sürekli hücumu düşünürlerse sonu felaket olur onlar adına.Bu maçta öncelikle savunmasını devleştirmesi gerekiyorki maçı kazanabilsin.Fenerbahçe bu maçı kazandı takdirde şampiyon oluyor.Efes şampiyonluğu istiyosa bu maçı kazanıcak ama savunmasınında müthiç olması lazım.Ben bu maçta açılan 154.5 sayı barajının aşılmayacağını düşünüyorum...
TAHMİNİM=154.5 ALT OLUR
784=OLYMPİAKOS - PANATHİNAİKOS (H)
Seride ilk maçı PANATHİNAİKOS 73-54 kazanmıştı.Olymipiakos geçen maçta çok hata yapmıştı.Bu maçı kazanmak zorundalar.Daha az hata yapıp kazanmak isteyeceklerdir ama bu o kadar kolay değil.Ben bu maçta açılan sayı barajının yine aşılmayacağını düşünüyorum.Çünkü Panat a karşı sert bir savunma yapmak zorundalar ve Pana nın hücum gücünü yavaşlatmak isteyeceklerdir.Ben bu maçta ilk maçta ki gibi sayı barajının aşılmayacağını düşünüyorum ve tavsiye ediyorum.Duygusal tercihim ise PANATHİNAİKOS...
TAHMİNİM=152.5 ALT OLUR
sedat bizim yorumlamamıza gerek yok heralde bomba tahminler bugünkü basket maçları böyle biter ... bol şans