Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
istatistik mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez.
Hyeres Toulon - Strasbourg
fransa liginde 12. sıradaki le havre nin dahi playooflara katılma şansı bulunuyor bununla beraber 11. sıradaki asvel in de düşme tehlikesi bulunuyor ve ligte hala takımlar arasında puan farkı fazla değil toulon strasburg maçıda toulon un sadece 3 galibiyet fazlası bulunuyor ve ligin sonlarına yaklaşıldıkça takımlar işi sıkı tutacak gibi toulon un son maçlarında öyle ahım şahım bir sayı attığını söyliyemiyeceğim ideal fıransa ligine özgü olan 75 sayıyı bulmuş strasburg ise tıpkı toulon gibi deplasman da sayı atmakta zorlanmaya başladı yukarda belirttiğim gibi ligin sonu yaklaştıkça takımlar ligten düşmemek ve playoflara katılma mücadelesi için maçlarını kaybetmeme parolası ile çıkıp maçlar adeta takımlar tarafından kilitlenebiliyor
bu maç için iddaa alt üst seçeneği açmamış netten oynıyacaklar için maça açılan 166.5 sayı baremi alt olarak denenebilir
tahmin>>
toplam sayı 166.5 sayı alt
ilk yarı 84.0 sayı alt
istatistik mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez.
Caserta - Teramo
italya liginde cesarta geçen sezon kılpayı ile ligte kaldı bu sezon ise bambaşka bir takım olarak görünüyor bu sezon 20 maçta 14 galibiyetle 2. sırada bulunuyor ve kendi sahasında iyi maçlar çıkarıyor 87.5 sayı ortalaması ile oynıyan caserta aldığı galibiyetler ise zaif ekiplere karşı farklı olmakta güçlü rakiplere karşı ise az farklarla kazanmıştır teramo ise bu sezon hakketmediği yerde bulunuyor ve geçen sezon playoflara katılmış ve ilk turda milano ya yenilip elenmişti aslında teramo öyle sıradan bir takım değil ama bu sezon avrupa kupa maçları ve lig maçlarının yorgunluğuna bağlıyabiliriz
iddaa nın açtığı sayı baremi 158.5 ve ilk yarı +4.5 hcp değerlendirile bilir netten oynıyacaklar için bu oranlarda az bir farkla yüksek açılmış
tahmin >>
maç toplam sayı 158.5 üst
ilk yarı 2 (teramo +4.5 hcp)
Siroki v Cedevita
adriyatik ligindeki bu mücadelede maçın istatistiklerine baktığımda aslında yorumsuz olarak bu maç alt biter demem lazım ama istatistiklere ne kadar güvenilir işte bu maç sonunda belli olacak şimdi deplasman takımının sayı ortalaması olan 78 sayı ortalaması ve bu takımın deplasman maçlarına baktığımda ilginç ortalama ortaya çıkıyor son 10 deplasman maçlarında (avrupa kupa maçlarıda dahil )cedevita takımı sadece 2 maçta 78 sayıyı geçtiği görülüyor ve 11 deplasmandan 2 galibiyet çıkarmış ev sahibi siroki ise her zaman belirttiğim zaif takım güçlü takım yorumumu bu maçtada kullanacağım küçük takımlara karşı iyi oynayıp maç kazanabiliyor arasıra ama güçlü takımlara karşı istenilen seviyede değil ( zaten kendiside öyle kaliteli bir takım değil bu ligte 12. sırada olması herşeyi açıklıyor sanırım)
tahmin>>
maç toplam sayı 155.5 alt
793 3 Barcelona v Granada (h):Bu senenin en az üzen takımı tartışmasız barcelona bu sene sadece 2 maçlarından yattım ama kazandırdıkları yanında helali hoş olsun bu kez rakipleri granada.granadanın özellıkle dişli rakipler karşısında real madrid unıja malaga estudıentes valencıa maçlarında tutunamadıklarını gözlemledım sadece ilk maçta barcelonaya 10 sayı farkla maglup olmuşlar tabı bu bir ölçü değil o maç geride kaldı barcelona perşembe gecesı partızanı 2.devrede saf dışı bıraktı gecen haftada vallodolıd macında ilk çeyrek vede son çeyretkte etkilidiler her hafta dediğim gibi barcelona maclarında handıkapları gecmek takıma baglı eger bugn isterlerse rakiplerini çok rahat gecerler ilk yarıyada 9.5 sayı handıkapı var eger gecen haftakı gibi ilk çeyrekten itibaren güzel bir savunma yaparlarsa iy 1 bahsi bize 1.70 kazandırır
Tahmin:İY 1
Güven:8/10
795 3 Estudiantes (h) v Caja Laboral:Estudıantes ispanyanın renkli takımlarından biri caja laboral maçlarda 70-75 sayı atabilecen bir takım estudiantes ise evındekı son maçlarda sayı patlaması yapıyor 80leri gecıyor ilk yarıdakı maçta bol sayılı gecmişti zaten estu benim ispanyada üst takımım caja laboral perşembe gunu yorucu bir maç yaptı ama ben yınede bu maçta üst oynamayı tercıh edıyorum estudiantes bazı perıyotlarda adeta patlama yapıyor ne şut atsalar giriyor caja laboral macınada gecen hafta üst oynadım vede ilk periyotta tam 57 sayı oldu tabı sayıların cogunu rakipleri attı üst seçimi bu maç için ideal
Tahmin:ÜST
Güven:7/10
BU HAFTA YUNANİSTAN LİGİNİN OLMAMASI BÜYÜK KAYIP VEDE AYNI ZAMANDA BEKO BASKETBOL LİGİNİNDE BUGUN OLMAMASI NEDENIYLE İZLEDİĞİM VEDE TAKİP ETTİĞİM TAKIMLARIN MAÇLARINI YORUMLADIM İNŞ.DÜNKÜ GS MACI GİBİ ÇİFTE WONLARIZ
HERKESE BOL ŞANSLAR
Konu MasteRTecH tarafından (15-03-2010 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.