maroussi nin guruptan çıkması için panathinakos bir kıyak yaparmı bilinmez ama bu maç gecenin en önemli maçı diyebilirim iki yunanistan takımının maçına bütün gözler üstünde olacak benim bu maç için görüşüm pana ın bu maça fazla asılmıyacağı ve maroussi nin maçtan galip ayrılacağını düşünüyorum ve bir konuyuda belirtmemde fayda olacak maçın başabaş geçeceğini ve sonlara doğru panathinakos un oyuncu değiştirmelerine gidebileceğini düşünüyorum bu sadece bir düşünce olurmu olmazmı maç esnasında belli olacak ama maroussi nin maçı hiç bırakmıyacağını düşünüyorum
tahmin >>
ilk yarı 2 (maroussi +2.5 hcp) iddaa
toplam sayı 150.5 üst iddaa
guruptan çıkmak için caja laboral bu maçta ne kadar farklı kazanırsa onun için daha iyi çünkü guruptan 2. olarak çıkmak istiyen rusya nın kıhimki ile ikili averajda birbirlerine karşı üstünlüğü yok caja labarol deplasmanda kıhimki yi 94-83 yenmiş kendi sahasında ise kıhimkiye 71-82 yenildi bu durumda caja labarol az sayı yiyip çok atmak istiyecektir rakipte gurubun zaif takımı olunca caja için avantaj olabilir ve bunuda başaracak güçte
tahmin>>
ilk yarı 1 (caja laboral -5.5 hcp) iddaa
deplasman takımı 72.5 sayı alt
maç toplam sayı 154.5 üst
istatistik mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez.
açık söylemek gerekirse khimki nin kendi evinde oynıyacak olması rakibininde guruptan daha önceki haftalarda çıkmayı garantilemiş olması onlar için avantaj ama rakip olympiakos şu yönde iş değişiyor khimkinin guruptan çıkması için caja laboral ile çekişiyor ve kim daha çok sayı atıp daha az sayı yerse kendini playooflarda görecek khimki nin olympiakos u böylesi önemli bir maçta yenmesi normal karşılana bilir ama farklı yenmek işte orda biraz durup düşünecek ) bu maç hakkında ise maçın çok hareketli geçeceği ve tahminimce bol sayı olacağını sanıyorum artık son maç ve khimki nin kaybedecek bir şeyi olmaz bu saatten sonra
tahmin>>
ilk yarı 1 (khimki -1. hcp)
maç toplam sayı 159.5 üst iddaa
ilk yarı toplam sayı 80.0 üst
ev sahibi toplam sayı 81.0 üst
istatistik mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez.