Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Konu asalet tarafından (05-02-2010 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.
Beşiktaş-Gençlerbirliği
Ligin tartışmalı takımı Beşiktaş İnönü'de Gneçlerbirliğini konuk ediyor.Beşiktaş ligde kötü oynasa 5.sırada yer alıyor.Gençlerbirliği ise Beşiktaş'ı 2 adım geriden takip ediyor ve ligde 7.sırada.Gençlerbirliği gerçekten iyi direnen bir takım ancak Beşiktaş saha avantajıyla bir adım önde gibi görünüyor.
Tahmin:Beşiktaş Kazanır.
![]()
Konu asalet tarafından (05-02-2010 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.
Werder Bremen-Hertha Berlin
Ligin iyi oynayan ekiplerinden Werder Bremen 3 maçtır kazanamıyor.Son üç maçında kalesinde 8 gol gördü.Bu sefer karşılarında ligin kolay ekiplerinden Hertha Berlin var.Ligin son sırasında yer alıyorlar.Son üç maçını kaybetmediler ama karşılarında bu sefer Werder Bremen var.Werder Bremen üç haftadır galibiyete hasret kaldı.Bu maçtan galibiyetle ayrılmasını bilecektir.
Tahmin:Werder Bremen Kazanır.
![]()
Konu asalet tarafından (05-02-2010 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.
Newcastle United-Cardiff City
Newcastle harika oyunuyla bu sene İngiltere Ligi'ne yükselmeye çok yakın duruyor.Genç bir kadroya sahipler.Smith,Carroll gibi yetenekli,skoru değiştirebilecek futbolcuları var.Cardiff City'de lige iyi bir konumda 4.sırada yer alıyor.Bu maçı alıp puan farkını kapatmak isteyeceklerdir ama Newcastle bu maçı kaybetmez.
Tahmin:Newcastle Kazanır.
![]()
Konu asalet tarafından (05-02-2010 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.
güzel maçlar seçmişsin ben olsam werderi koymazdım çünkü ağzımız yandı werderden tekrar bol şans![]()
Bol şans