Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Muhtemel Kadrolar:
Hamburg:
Rost
Demel
Reinhardt
Mathijsen
Jansen
Jarolim
de Jong
Neves
Trochowski
Guerrero
Olic
Bayer Leverkusen:
Adler
Haggui
Henrique
Friedrich
Djakpa
Rolfes
Augusto
Vidal
Barnetta
Helmes
Kiesling
Bu maçta ligde 2.sırada bulunan hamburg ile ligde 4.sırada bulunan bayer leverkusen karşılaşıyor.
Hamburg ligin güçlü takımlarından ve sezona oldukça iyi başladılar.ilk hafta bayern münih ile deplasmanda berabere kalan hamburg sonraki hafta iç sahada karlsruher ve son maçtada deplasmanda arminia bielefeld i mağlup etti.hamburg bu yıl geriye düştüğü maçları çevirerek dikkat çekti.martin jol bu ligde başarılı olacak gibi görünüyor.takım özellikle hücumdaki etkili oyuncularıyla başarılı oluyor.
Bayer Leverkusen de ligin iyi takımlarından.ilk hafta kendi evinde dortmund a yenilen leverkusen takımı sonraki hafta deplasmanda güçlü rakibi stuttgart ı ve son maçta iç sahada hoffenheim i mağlup etti.leverkusen gol yollarında sıkıntı çekmeyen ve 3 maçta rakip filelere 9 gol bırakan bir takım ancak savunmada pekde başarılı değiller.
Sonuç olarak ilk 3 haftanın başarılı ve golcü 2 takımının bu zevkli maçıyla ilgili benim tercihim over(üst) 2,5 gol bahsi.
tahminim:
HAMBURG-BAYER LEVERKUSEN:OVER
oran:1.55
herkese bol şans...
Muhtemel Kadrolar:
Wiese
Fritz
Prödl
Naldo
Boenisch
Baumann
Frings
Jensen
Diego
Pizarro
Rosenberg
Energie Cottbus:
Tremmel
Pavicevic
Kukielka
Cvitanovic
Zieblig
Angelov
Rost
Sörensen
İliev
Skela
Rangelov
Bu maçta ligde 13.sırada bulunan werder bremen ile ligde 17.sırada bulunan energie cottbus karşılaşıyor.
Werder Bremen bu sezona oldukça kötü başladı.ligin ilk maçında deplasmanda arminie bielefeld ile berabere kalan werder bremen sonraki hafta iç sahada schalke ile berabere kaldı ve son maçta ligin yeni takımlarından mönchengladbach a deplasmanda mağlup oldu.teknik direktör schaaf ın işi bu yıl zor gibi görünüyor.
Energie Cottbus da lige kötü başlayan takımlardan biri.ligdeki ilk maçta iç sahada hoffenheim e mağlup olan energie cottbus sonraki maçta dış sahada hannover ile berabere kalırken son hafta oynadığı maçta evinde dortmund a mağlup oldu.bu yıl düşme adaylarından olan takım savunmada sıkıntı çekiyor.
Sonuç olarak benim bu maçla ilgili tercihim over(üst) 2,5 gol bahsi.werder bremen in hücum oynayacağını ve bol gol bulacağını düşünüyorum...
tahminim:
WERDER BREMEN-ENERGİE COTTBUS:OVER
oran:1.40
herkese bol şans...
Muhtemel Kadrolar:
Köln:
Mondragon
McKenna
Mohamad
Geromel
Brecko
Petit
Matip
Radu
Antar
Vucicevic
Novakovic
Bayern Münih:
Rensing
Lucio
Demichelis
Van Buyten
Oddo
Van Bommel
Ze Roberto
Lahm
Schweinsteiger
Toni
Podolski
Bu maçta ligde 9.sırada bulunan köln ile ligde 7.sırada bulunan bayern münih karşılaşıyor.
Köln ligin yeni takımlarından ve takımda tanıdık isimler var.ligin ilk haftasında deplasmanda wolfsburg a mağlup oldu sonraki hafta iç sahada frankfurt ile berabere kalan köln son maçında deplasmanda karlsruher i mağlup etmeyi başardı.öncelikle geçtiğimiz maçta şanssız anlar yaşayan ümit özat a tekrardan geçmiş olsun diyorum.daum geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda dengesiz sonuçlar alacak gibi görünüyor.
Bayern Münih bana göre ligin en büyük şampiyonluk adayı ve en iyi kadroya sahip olan takımı.buna rağmen klinsmann ile lige istediği gibi başlayamayan takım ilk hafta iç sahada hamburg ile berebere kalırken sonraki hafta deplasmanda dortmund ile berabere kaldı ve son maçta evinde hertha berlin i mağlup etti.artık herkes bayern münih ten çıkış bekliyor.
Sonuç olarak bana göre bu maçı deplasmanda olmasına rağmen güçlü bayern münih kazanır ve seri galibiyetlere başlar.
tahminim:
KÖLN-BAYERN MÜNİH:2(g8/10)
oran:1.40
herkese bol şans...
Muhtemel Kadrolar:
Hertha Berlin:
Drobny
Friedrich
Von Bergen
Simunic
Stein
Kacar
Cicero
Ebert
Raffael
Pantelic
Voronin
Wolfsburg:
Benaglio
Riether
Ricardo Costa
Barzagli
Schafer
Josue
Zaccardo
Gentner
Misimovic
Grafite
Dzeko
Bu maçta ligde 10.sırada bulunan hertha berlin ile ligde 8.sırada bulunan wolfsburg karşılaşıyor.
Hertha Berlin ligde orta sıralarda yer almasını beklediğim takımlardan.transferin sonlarında yapılan voronin transferi takıma güç kattı.ligdeki ilk maçta deplasmanda frankfurt u mağlup eden hertha berlin sonraki hafta iç sahada arminia bielefeld ile berabere kaldı ve son maçta deplasmanda bayern münih e mağlup oldular.hertha berlin lige istikrarsız başlayan takımlardan biri.
Wolfsburg ise benim bu ligde beğendiğim takımlardan bir tanesi ancak lige pek iyi başlamadılar.ligdeki ilk maçta iç sahada köln ü mağlup eden wolfsburg sonraki hafta deplasmanda bochum ile berabere kaldı ve son maçta iç sahada frankfurt ile berabere kaldılar.grafite nin etkili futbolu devam ediyor.
Sonuç olarak benim bu maçla ilgii tercihim deplasmanda olmasına rağmen wolfsburg un kaybetmeyeceği yönünde...
tahminim:
HERTHA BERLİN-WOLFSBURG:02(g8/10)
oran:1.45
herkese bol şans...
emegine salik kardes