Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Bu maçta ligde oynadığı ilk maçından beraberlikle ayrılan werder bremen ile ligde oynadığı ilk maçı kazana schalke karşılaşıyor.
Werder bremen ilk maçta arminia bielefeld deplasmanında 2-2 berabere kaldı.werder bremen adına golleri rosenberg kaydetti.bu yılda geçtiğimiz yıl olduğu gibi hücum anlamında iyi fakat savunmada problemli bir werder takımı izleyecekmişiz gibime geliyor.
Schalke ise ilk maçında kendi sahasında hannover i bordon ve kuranyi nin attığı 2 golle 3-0 mağlup etti.o maçta schalke birçok pozisyondan da yararlanamadı.tabiki o maçta ilk dakikada golün gelmesi schalke yi rahatlatmıştı.
Sonuç olarak benim bu zevkli maçla ilgili tercihim over(üst) 2,5 gol.hücumda etkili isimleri bulunan bu iki takımın maçında bol gol bekliyorum...
tahminim:
WERDER BREMEN-SCHALKE 04:OVER(g8/10)
oran:1.55
herkese bol şans...
Werder benim ilk bankom shalke 5 eksik le çıkıyor maça werder hem yener hemde maç üst biter.
emeğine sağlık serdar
Bu maçta ligde oynadığı ilk maçtan beraberlikle ayrılan hamburg ile ilk maçını kazanan karlsruher karşılaşıyor.
Hamburg ilk maçta zorlu bayern münih deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen guerrero ve trochowski nin golleriyle 1 puanı almayı başardı.hamburg van der vaart ı kaybetti ancak ben bu yıl hamburg un üst sıralarda yer alacağını düşünüyorum
Karlsruher ise ilk maçta evinde bochum u eichner in golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.o maçta etkili olan ev sahibi fizik anlamında iyi bir görüntü sergiledi.
Sonuç olarak bana göre bu maçı rakibine göre daha iyi kadroya sahip olan hamburg seyirci desteğiyle kazanır...
tahminim:
HAMBURG-KARLSRUHER:1(g9/10)
oran:1.25
herkese bol şans...
Konu serdar44 tarafından (23-08-2008 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.
241- Stuttgart - B.Leverkusen
Shuttgart geçen hafta Mönchengladbach'ı yenmesi nedense herkeste şaşkınlıga yol ol actı.Shuttgart iyi bir takım ve kadrolarında Hitzlsperger gibi bir dinamo var.Shuttgart kendi evinde Dortumund'a surpriz bir sekilde yenilen Leverkusen ile oynayacak.Leverkusen genç bir ekip bakalım gelecek haftalar ne gosterecek.İyi bir hazırlık dönemi geciren Shuttgartın bu mactanda 3 puanla ayrılacagını dusunuorm
Tahminim 1 = 1.75
Konu Jas0n tarafından (23-08-2008 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir.
Bu maçta ligde oynadığı ilk maçı kazanan borussia dortmund ile ilk maçından beraberlikle ayrılan son şampiyon bayern münich karşılaşıyor.
Borussia dortmund ilk maçta zorlu leverkusen deplasmanında valdez,kringe ve subotic in golleriyle 3-2 kazanmayı başarmıştı.iç sahada müthiş bir seyirci desteğiyle oynayan dortmund bu yıl iyi bir performans sergileyecek gibi görünüyor.
Bayern münich ise ilk maçta hamburg ile evinde oynadığı maçta schweinsteiger ile podolski nin golleriyle 2-0 öne geçmesine rağmen maç 2-2 bitmişti.bayern münih bu yılda şampiyonluğun en büyük adayı ancak bu deplasmanda işleri zor görünüyor.
Sonuç olarak bana göre bu zorlu maçta ev sahibi borussia dortmund seyirci desteğiyle yenilmez.
tahminim:
BORUSSİA DORTMUND-BAYERN MÜNİCH:10(g7/10)
oran:1.55
herkese bol şans...
Konu Jas0n tarafından (23-08-2008 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir.
Stuttgart - Leverkusen
Bayer Leverkusen geçen hafta kendi evinde Dortmunda 3-2 mağlup olurken oynadıkları futbol gerçekten beklentimin altındaydı.Vidal Kiesling,Castronun çabalarıyla ayakta durmaya çalıştılar fakat savunma hatları gerçekten çok kötü bu sene bence Bundesliganın en çok gol yiyen biri olcaklardır kanatimce.Fakat hucum hattı Kiesling Vidal Gekas fena bir hucum hattı değil.Stutgart ise sezona mükemel başladı deplasmanda 3-1lik Gladbach galibiyetiyle.Müthiş bir hucum hattı var ve gerçekten çok organizeler.Kendi evinde çok daha iyi oynayan Stuttgart saha ve seyirci avantajını kullanarak Leverkuseni rahat geçer.
Stuttgart Kazanır
Oran : 1.75