Yönetici
Status :
Konular: 2716
Seviye: 49
Tecrübe: 9.929.083
Sonraki Seviye: 10.000.000
Teşekkürler : 4.480
2.080 mesajına 4.825 kere teşekkür edildi.
B.Münih v St Pauli
B.Münih zirvenin çok gerisinde kaldı artık amaçları mümkün olduğu kadar puanlar toplayıp Şampiyonlar Ligi vizesi almak olucaktır, Sahalarında formda golculeri Gomez ve sakatlığını tamamen atlatan Ribery ile zayıf St Pauli'yi iyi bir skorla yeniceklerdir, zaten Avrupada da Basel'i 3-0 geçtiler.
Tahmin:Hdk 1
Oran:1.40
Hamburg v B.Leverkusen
Hamburg evinde iyi neticeler alabilen bir ekipken, Lever'de tam bir deplasman takımı görünümünde şuana kadar çıktıkları 7 deplasmanda mağlubiyet yüzü görmediler ve bu maçlarda minimum 1 gol attılar. Hamburg ise özleikle son 4 iç saha maçında 3 galibiyet alarak baştada söylediğim gibi iç sahada tehlikeli bir tkaım olduğu gösterdi, taraf bahsi bu yüzden riskli bence direk Üst oynamakta yarar var.
Tahmin:Üst
Oran:1.65
Hoffenheim v Nürnberg
Hoffenheim takımı geçen hafta Stuttgart takımı ile deplasmanda karşılaştı ve beraberliği kopardı, Nürnberg ise sahasında ligin tartışmasız en iyi tkaımı ve Lideri Dortmund'a yenilmekten kurtulamamıştı. Hoffenheim takımı sahasındaki son 2 maçını kazanamadığından bu maça kazanmak için çıkıcak, rakip Nürnberg'de 4 haftadır mağlup oluyor v eçok formsuz bence evinde Hoffenheim bu maçı kazanmaya yakın duruyor.
Tahmin:1
Oran:1.45
B.Dortmund v W.Bremen
Dortmund takımı bu senenin kuşkusuz Avrupa Liglerindeki en formda takımlarından biri konumunda yer alıyor, benim gözümde de Barca'dan sonra en iyi futbolu oynayan 2.takım konumundalar çok genç ve dinamik bir kadroları var özleikle deplasmanlarda bile çok rahat kazanıyolar. Bremen ise nezaman ne yapcağı belirli olmayan bir takım ancka bu maçta elbette aşırı motive olacaklardır forvet oyuncularıda iyileşti ben karşılıklı gollerle dolu bir maç bekliyorum ve Üst bahsini öneriyorum.
Tahmin:Üst
Oran:1.35