Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
174 Frankfurt v Hamburger Sv
Hannover deplasmanından mağlubiyetle ayrılan Frankurt kendi sahasında Hamburg'u ağırlıyor. Hamburg hazırlık maçında kaybettiği Schalke'yi ligin ilk maçında yenme başarısını gösterdi. Schalke önünde çok daha etkililerdi. Nistelrooy attığı 2 golle zaferin baş mimarı oldu. Hamburg'un ilk maçta güven verdiğini belirtmeliyim. Zirveye oynayabilcek kadro yapısına sahip, bu sene bunu gerçekleştirebileceklerine inanıyorum. Hücum hattında Van Nistelrooy, Petric ve Elia skoru her an değiştirebilecek kapasitedeler. Defans bölgesindeyse Westermann ve Mathijsen güven veriyor. Frankurtsa ilk maçta Hannover’a karşı aldığı yenilgiyi unutturmak amacında. Tercihim Hamburg galibiyetidir.
Tahminim: 2
175 Nürnberg v Freiburg
Haftanın tek beraberlik alan 2 takımından biri olan Nürnberg kendi sahasında Freiburg’u ağırlıyor. Freiburg hatırlayacağınız gibi kendi sahasında St. Pauli’ye boyun eğmişti. Dakikalar 80’i gösteriyorken tam Freiburg yendi denilirken üst üste yedikleri goller herkese şok yaşattı. Tahmin açısından bu haftanın en riskli maçı olarak görüyorum.
Tahminim: 1
176 Schalke 04 v Hannover 96
Schalke Hamburg deplasmanından puansız ayrıldı. Yeni transferleri Raul ilk lig maçında kendini gösteremedi. Ofans yönü olarak etkili oyuncuları olmasına rağmen defans bölgesinde zayıf kaldıklarını düşünüyorum. Metzelder dışında tecrübeli isimleri yok. İlerki haftalarda bunun sıkıntısını daha da yaşayabilirler. Hannoversa lige iyi başlangıç yaptı kendi sahasında Frankurt'u devirmeyi başardı. Mario Gavranovic,Christian Pander,Tim Hoogland Schalke'nin eksikleri, Hannover da ise Leon Andreasen,Mario Eggimann ve Altin Lala yok. Schalke'nin baskın oynamasını bekliyorum ancak Hannover karşısında skora gitmekte zorlanacaktır. Tercihim maçın 2 den fazla gol çıkmayacağı yönünde.
Tahminim: ALT
177 Werder Bremen v Köln
Werder sezona çok kötü başladı. Hoffenheim karşısında alınan 4 gollü mağlubiyet hiç beklenmiyordu. Mesut’un alternatifi olarak alınan 21 yaşındaki Brezilyalı Wesley bakalım Werder’e neler verebilecek. Hafta içi Sampdoria karşısında ecel terleri döken Werder 90. dakikada bulduğu golle maçı uzatmalara taşıdı. Normal süresi 3-1 biten maçta uzatma dakikalarında bulduğu golle şampiyonlar ligi vizesi aldı. Köln ise geçen hafta Kaiserslautern’e karşı ummadığı bir yenilgi aldı. Açıkçası bu maçta sürpriz arama taraftarıyım. Werder’in sahadan galibiyetle ayrılacağına inanmıyorum. Defansın bel kemiği Naldo’nun bu maçtada oynamaması bekleniyor. Köln’de ise Geromel yok. İtalyadan 120 dakika maç yaparak Almanya’ya dönecek Werder’in kendi sahasında işinin zor olduğunu düşünüyorum. Köln, en azından beraberlik çıkaracaktır
Tahminim: 02 ÇŞ
178 Wolfsburg v Mainz 05
Geçen sene kendi sahasında çok iyi maçlar çıkartan Mainz geleneği bozacak gibi gözükmüyor, favori olarak gösterilen Stutgart'ı evinde yenme başarısını gösterdi, takım olarak çok inançlılar, tabiki bunun baş göstergesi genç teknik adamları Thomas Tuchel. Başarıya aç bir isim ve amacı Mainz'ı bu sene daha da ileriye götürebilmek. Wolfsburg Steve McClaren önderliğinde çıktığı ilk maçı kaybetti ama doğru olan birşey var; Geçen sene ki Wolfsburg'u bizlere ilk maçta izlettirmedi, bunu ilerki maçlara daha da iyi yansıtacaktır. Zorluk derecesi yüksek geçecek maçlardan biri olucak. Transfer söylentileri yüzünden yedek soyunan Misimovic'in bu maçta ilk 11'de başlamasını bekliyorum. Wolfsburg'un kendi sahasında yeni teknik direktörüyle ilk maçını zorda olsa
kazanmasını bekliyorum.
Tahminim: 1
272 St. Pauli v Hoffenheim
Ligin yeni ekiplerinden St. Pauli ilk maçına 3 puanla başladı. Deplasmanda Freiburg’u 3-1 yenme başarısını gösterdi. Son 10 dakikaya mağlup giren Pauli, 3 gol birden atarak rakibine adeta şok yaşattı. Oyuna sonradan giren oyuncuların gol atmasıda maçı ilginç kılan bir diğer yön. Hoffenheim’da sezona mükemmel başlangıç yaptı dersek yanlış olmaz. Werder’i ard arda bulduğu gollerle bir anlamda haftanın beklenmeyen sonucuna imza attı. Taraf bahsi yapmamanızı tavsiye ediyorum, zira 2 takımda bizlere ilk hafta, “Her an gol de atabilirm gol de yiyebilirim.” Sözünü doğrular nitelikte maçlar yaşattı. Üst oynayalım geriye yaslanalım.
Tahminim: ÜST
361 B. Leverkusen v Mönchengladbach
Geçen senenin flaş ekiplerinden Leverkusen sezona güzel başlangıç yaptı. Dortmund deplasmanında bulduğu 2 golle ilk hafta 3 puanı cebine koydu.Bize geçen seneyi aratmadılar. Dortmund karşısında çok daha etkililerdi. Mönchengladbach ise Nürnbergle puanları paylaştı. Leverkusen’in 2 de 2 yapmasını bekliyorum. Sürpriz sonucun çıkması bana göre zor. Leverkusen kazanır, alternatif olarak üst te mantıklı seçim olarak gözüküyor.
Tahminim: 1, ÜST
402 Stuttgart v Dortmund
Stutgart, Mainz deplasmanından puansız ayrılırken hiç umut vermedi. Sezonu erken açmasına karşın Mainz önünde silik görüntü çizdiler. Cacau'nun maç eşitken penaltı kaçırmasıda Stutgart'ı bir anlamda yıktı. Defanslarında ki uyumsuzlukta hat safhadaydı buna bir an önce çare bulmaları gerekiyor. Dortmundsa kendi sahasında Leverkusen'e boyun eğdi. Onlarında iyi oynadıklarını söyleyemem, verilen hatalı ofsayt yüzünden sayılmayan golleride var. Çok genç kadroları var ve zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Açıkçası geçen seneki Dortmund'u arayacağız gibime geliyor. Eksiklere baktığımızda Dede ve Mohamed Zidan bu maçtada yoklar. Stutgart'ta Matthieu Delpierre dışında eksik yok. 2 takımında gol bulabileceğini düşünüyorum. Taraf bahsi yapmak yerine toplam gol 2-3 seçeneğinin işaretlenmesini iddaa severler için uygun görüyorum.
Tahminim: TG 2-3
Kaiserslautern - B.Münih
Almanya Ligi'nde 2. hafta mücadelesinde Kaiserslautern sahasında Bayern Münih ile karşılaşacak. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Bayern, bu sezon da mutlu sona ulaşmayı planlıyor.
Bavyera ekibi ligin ilk haftasında sahasında Wolfsburg'u 2-1 mağlup etti. Wolfsburg maçında oldukça zorlandılar fakat Louis Van Gaal'in çalıştırdığı Bayern sahadan 3 puanla ayrıldı.
Almanya 2. Lig'de şampiyon olarak Bundesliga'ya yükselen Kaiserslautern ise ilk hafta deplasmanda Köln'ü 3-1 geçmişti. Kaiser, rakibi Köln'ün defans oyuncusu Youssef Mohamad'ın henüz 2. dakikada kırmızı kart görmesinden sonra oldukça avantajlı duruma geçmişti. Bayern Münih karşısında işleri çok zor.
Takımlardaki eksiklere baktığımızda 'Kırmızı Şeytanlar'da Petsos, de Wit ve Morawek bu karşılaşmada forma giyemeyecek olan isimler. Bayern'de de Arjen Robben'in sakatlığı devam ediyor.
Bayern'de Robben'in katkısı yadsınamaz. Ancak kadroda, Müller, Ribery, Schweinsteiger gibi futbolcuların olması, Bayern'in en büyük artılarından.
Kaiserslautern, yenilenme ve bir değişim sürecine girdi. Takıma yeni katılan futbolcuların uyum sağlaması biraz zaman alacak. Değişim, kazanmanın bir gerekliliğidir. Köln karşısında Kaiser'i beğendim. Ama gollü ve Bayern kazandığı bir maç bekliyorum.
2,5 Gol Üst Oran: 1.45
E.frankfurt - Hamburg
Almanya Ligi'nde 2. hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt evinde Hamburg'u konuk edecek. Frankfurt ligin ilk haftasında deplasmanda Hannover'e 2-1 mağlup oldu.
Michael Skibbe'nin öğrencileri Hamburg karşısında en azından 1 puanı hedefliyor. Hannover maçında ofansta yetersiz kalmışlardı. Yunan golcüler Amanatidis ve Gekas istenilen performansı gösterememişti.
Hamburg ise kendi evinde Schalke'yi 2-1 mağlup etti. Ruud Van Nistelrooy attığı 2 golle takımını sırtlayan isim olmuştu. Geçtiğimiz sezon Frankfurt, kendi evinde sağlam bir görüntü çizdi. Çok kritik maçlarda, Commerzbank Arena Stadı'nda rakiplerine çelme takmayı bildiler.
Frankfurt, iyi ve diri oynamaya çalışan bir takım. Forvet hatlarındaki Amanatidis ve Gekas hiçbir zaman küçümsenmemeli. Fakat orta sahada yaratıcı bir oyuncuları yok.
Bu oyunculara servis yapacak, gol attıracak bir ismin eksikliğini çekiyorlar. Hamburg'un etkili isimleri var ve bu isimler Frankfurt deplasmanında teknik direktör Armin Veh'in en güvendiği oyuncular.
Hamburg'un savunma hattı, Demel, Mathijsen, Jansen ve Westermann'dan oluşuyor. Frankfurt'un işi hiç kolay olmayacak. Çünkü ofansif hatları bana göre yetersiz. Hamburg bu deplasmanda zorlanacaktır. Fakat Petric, Elia, Nistelrooy gibi isimler takımlarını sırtlar. Hamburg zorlansa da kazanır.
Hamburg Kazanır Oran: 1.95
Nürnberg - Freiburg
Geçtiğimiz sezonu 16. sırada bitiren Nürnberg, Bundesliga 2'yi 3. sırada tamamlayan Augsburg ile play-off oynamış ve rakibini eleyerek, ligde kalmayı başarmıştı.
Teknik direktörleri Dieter Hecking, ligden düşme korkusu yaşamayacaklarını söylemişti. İlk hafta Mönchengdladbach karşısında 1 puan aldılar. Bu hafta ise galip gelmek istiyorlar.
Freiburg ise geçtiğimiz hafta favori gösterildiği maçta Saint Pauli'ye 3-1 yenilmişti. Bundesliga'ya yeni yükselen Saint Pauli'nin hafife alınmaması gerektiğinin altını çizmiştim. Golcü yapılarını Freiburg maçında da göstermişlerdi.
Freiburg'un geçen seneden kalma defansif zaafiyeti halen devam ediyor. Dış sahada 21 gol atıp 33 gol yemişlerdi. Bu sene de savunma hattından en çok başı yanacak ekiplerden biri olabilirler.
Nürnberg, kulüp tarihi adına pek de parlak dönemler geçirmiyor. Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan'ın formasını giydiği Nürnberg bu maçta galip gelmeyi daha fazla isteyen taraf konumunda.
Nürnberg'de Okotie sakat ve oynayamayacak. İlkay Gündoğan ise gribal enfeksiyona yakalandı ve temsilcimizin de oynamama ihtimali bulunuyor.
Freiburg cephesinde ise dizinden operasyon geçiren gurbetçi oyunculardan Ömer Toprak'ın yanı sıra, Flum, Pamic ve Bechmann bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
Freiburg'a deplasmanda hiç güvenmiyorum. Nürnberg, Freiburg'a oranla oyun anlayışı, stili ve ruhu ile biraz daha ön planda. Evlerinde kazanmaya yakın duruyorlar.
Nürnberg Kazanır Oran: 1.75
Schalke - Hannover
Almanya'da geçtiğimiz sezonu Bayern Münih'in ardından ikinci sırada tamamlayan Schalke 04, 2. haftada Hannover'i konuk edecek. Schalke, ligin ilk haftasında Hamburg'a 2-1 mağlup oldu.
Schalke takımı bu sezon Bayern Münih ile birlikte şampiyonluğun güçlü adaylarından. Kadrolarından Westermann, Rafinha, Kuranyi gibi isimler ayrıldı fakat, Raul, Metzelder, Misimovic gibi futbolcular kadroya dahil edildi.
Hannover takımı ise kendi sahasında Eintracht Frankfurt'u 2-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Hannover, önceki sezonda Ya Konan'dan fazla faydalanamadı ancak bu sezon golcü oyuncu takıma katkı sağlayabilecek görünümde.
Wolfsburg'u şampiyon yapan Felix Magath, eski öğrencisi Misimovic'in de kadroya dahil edilmesi ile daha iyi bir takım oluşturabilir. Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen Misimovic, Schalke'ye önemli katkılar yapacaktır. Önceki sezon savunma hattını övdüğüm Schalke'nin defans hattında birbirine alışık olmayan oyuncular var.
Eksiklere bakıldığında Schalke'de Hoogland, Pander, Kenia, Gavranovic ve cezalı olan Höwedes bu maçta forma giyemeyecek. Hannover cephesinde ise Eggiman, Carlitos ile Lala sakatlıkları sebebiyle Schalke maçında takımlarını yalnız bırakacak.
Schalke, Hannover'den daha kaliteli bir kadroya sahip. Hannover'in başında daha önce Schalke'yi çalıştıran Mirko Slomka'nın olması konuk takım adına avantaj olarak görülebilir.
Maçın tahminine geçecek olursak, ilk haftayı mağlubiyetle kapatan 'Maviler' bu maçta ağır favori. Bence Schalke bu haftayı 3 puanla kapatır.
Schalke H Kazanır Oran: 1.85