Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
184 Dortmund v Werder Bremen
Bu haftanın en iyi ve en zevkli maçı olmaya aday müsabaka da iki kaliteli takım karşı karşıya geliyor. Her iki takımda kazanarak daha üst sıralara çıkmak hatta şampiyonlar ligine gidebilme hesapları yapıyor. Dortmund evinde avantajlı ancak Bremen’in ise ne yapacağı hiç belli olmaz, farkta atabilir farkta yiyebilir, sonuçta çok gollü bir maç olacaktır, yine de benim favorim W.Bremen, kazanmasını bekliyorum.
Tahminim: 2
185 Frankfurt v Bayer Leverkusen
Şampiyonluk umutlarını geçen hafta Schalke karşısında tüketen Leverkusen çok iyi götürdüğü sezonu son birkaç maçta yaptığı basit hatalar serisiyle tam anlamıyla çöpe attı. Belki bir daha şampiyonluğa hiç bu kadar yaklaşamayacaklar, en azından umutlarını devam ettirebilmek için çok zor bir deplasmana çıkıyor, Frankfurt iyi bir takım ve çok kapanarak oynuyorlar, genelde rakiplerini durdurup bir şekilde gol bularak oynadıkları maçlardan puan ya da puanlar çıkarmayı biliyorlar, ancak bu defa kaliteli forvetleri olan Leverkusen karşısında o kadar başarılı olabileceklerini düşünmüyorum, deplasmanda Leverkusen’in kazanmasını bekliyorum.
Tahminim: 2
186 Freiburg v Bochum
Düşme hattında bulunan ve zor günler geçiren iki takımın mücadelesinde kendi sahasında oynayan Freiburg’u daha şanslı görüyorum ve kazanarak rakibiyle puanını eşitleyeceğini düşünüyorum. Freiburg kazanır.
Tahminim: 1
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
187 Nürnberg v Mainz 05
Nürnberg ligde zor durumda, Mainz ise iddası olmadığı için cepten yemeye devam ediyor, Nürnberg için zor maç olacak kazanması gerekiyor ve kazanamazsa son haftalarda onları daha kötü günler bekliyor, ev sahibi avantajı ve ligdeki konumu nedeniyle Nürnberg kazanmaya daha yakın görünüyor.
Tahminim: 1h
188 Schalke 04 v Bayern Munic
Avrupa liglerinde bu haftanın sonucu en çok merak edilen maçında iki şampiyon adayı karşı karşıya geliyor. Schalke kazanırsa artık onları kimse durduramaz. Bayern kazanırsa da şampiyonluk için avantajı ele geçirir. Hafta arası oynadığı şampiyonlar ligi maçında güçlü M.United karşısında az da olsa kendisi için avantajlı bir skor elde ederek moral kazanan Bayern’in zorlu bir mücadeleden çıktı ve yorgun olduğu da unutulmamalı. Akılları da istemeseler de rövanş maçında olacaktır, her şey göz önüne alındığında tek hedefi bulunan Schalke daha avantajlı durumda görünüyor, ayrıca Almanya kupasında uzatmalarda yenildiği rakibini bu defa yenmek isteyecekler, Gollü bir mücadele olmasını ve Schalke’nin kazanmasını bekliyorum.
189 Stuttgart v Mönchengladbach
Geçtiğimiz hafta sonunda lidere konuk olan ve deplasmanda 2-1 lik galibiyetle Alman gündeminde şok etkisi yapan Stuttgart Kaliteli kadrosuyla ve üst düzey moraliyle kendi sahasında Mönchengladbach’ı konuk eden Stuttgart için kolay bir maç olmasını bekliyorum, Stuttgart çok rahat kazanacaktır.
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
263 Köln v Hertha Berlin
Son haftalarda çok iyi maçlar çıkaran ve içerde dışarıda kazanmayı başaran Köln kendi sahasında ligin dibindeki rakibi Hertha Berlin karşısında da etkili olmasını bilen taraf olacaktır. Köln kazanır ve Hertha artık lige havlu atar.
359 Wolfsburg v Hoffenheim
Ev sahibi hafta çerisinde Fulham deplasmanına konuk oldu ve UEFA Avrupa ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında rakibine 2-1 yenilerek dönsede tur için saha avantajını elinde bulunduruyor. Ligde son haftalarda kendini toparlayan ve gerçek performansını sahaya yansıtmaya başlayan Wolfsburg istikrarsız, kısır ve sıkıcı oyun oynayan rakibi Hoffenheim’ı zorlanmadan geçecektir.
376 Hamburger Sv v Hannover 96
UEFA Avrupa ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında ev sahibi Belçika temsilcisi olan Standard Liège’i konuk ettiği karşılaşmayı 2-1 kazanarak sahasında etkili oldu. Bu hafta sonunda ise sahasında Hannover 96’ ı konuk edecekler. Ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle şampiyonluk iddasını kaybeden ve zirveden iyice uzaklaşan Hamburg’un elinde sadece Avrupa kupalarına katılma şansı kaldı bu maçı da kaybederlerse artık tüm hedeflerini bitirmiş olacaklar, Son şansıyla kendi evinde zayıf rakibini konuk eden Hamburg kazanacaktır.