Frankfurt - Bayern München:Bayern gecen hafta rakibini küçümseyınce tüm dunya nerdese yatacaktı ama kalite demek bayern demek 1 oyuncu çıkıp maçı çevırıyor artık ligınde sonu yaklaştıkca heyecan artıyor normalde bayern galibiyetı dışı üst oynamam ama bu kez rakip freburg gibi tecrubesız değil bu maçta bayernınde gol yıcegını düşünuyorum vede üst dıyorum en sonki dep.macında kölnle 1-1 kalmıştı bayern ama en iyi sonuc üst
Bremen-bochum:Bremen aslında iyi bir takım vede şampıyonlugu zorlaması lazım ama bazen maçlarda öyle şanssız oluyorlarkı onlar adına üzülüyorum rakip ise tam dişlerine göre tabı uefa darbesının izleri vardır bremende kendı evınde 4 gol atıp elenen bir takım psıkolojısı ortada bu maç bana üst gibi gelıyor bochumda eşlik eder bremene
Stuttgart - Hannover 96:Stutgart h.içi barca hezimeti yaşadı bunun acısını rakiplerınden çıkarmak isteyecekler tamda dişlerine uygun stutgart bu macı almaya çok yakın özellıkle forvetlerını begenıyorum hannover ise bu maçtan puan alması için her oyuncunun 3 kişilik oynaması lazım ms 1