Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
172 Frankfurt v Bayern Munich
Şampiyonluğun en güçlü adayı kaliteli Bayern Münich deplasmanda ligde rahat konumda olan Frankfurt karşısına çıkıyor, B.Münich kadro olarak çok kaliteli ancak oyun olarak o kadar iyi değiller, bu maçta alt üst bahsi oynamak daha uygun olur
Tahminim:üst
173 Freiburg v Mainz 05
Mainz 05 çok rahat ve hiçbir iddası yok, puan tablosunda üzerinde bulunan takımları geçmesi imkânsız görünüyor. deplasmandalar ve kedilerini fazla zorlayacaklarını sanmıyorum, ligden düşmemek için çaba gösteren Freiburg için nerdeyse son şans denilebilir, Freiburg kazanır.
Tahminim: 1
174 Nürnberg v Hoffenheim
Ligde orta sıraların iki takımı karşı karşıya, orta sıralardalar ama halen kendilerini rahat hissetmiyorlar, kazanan takım rahat bir nefes alır, kaliteli kadrosu ve iyi futboluyla Hoffenheim’ı daha avantajlı görüyorum. Deplasman da Hoffenheim kazanır.
Tahminim: 2
175 Stuttgart v Hannover 96Hafta içinde İspanyol devi barcelona’ya şampiyonlar ligi için konuk olan Stuttgart istediği oyunu bir tirli ortaya koyamadı ve rakibin kalitesi ortaya çıktı. Alınan 4-0 lık yenilgi ile şampiyonlar liginden ayrılan Stuttgart bu hafta sonunda lig mücadelesinde Hannover 96’yı konuk edecek. Stuttgart kendi evinde, ligde zor günler geçiren rakibi Hannover 96’yı konuk ediyor, Şampiyonlar liginden elenen ve geçen hafta Schalke’ye kaybeden Stuttgart moral bulmak istiyor, kendi sahasında ve seyircisi önünde kazanmasını bilecektir.
176 Werder Bremen v Bochum
Ligin en istikrarsız büyüğü Bremen son haftalar da aldığı beraberlikler serisinden sonra geçen hafta deplasmanda güçlü Hoffenheim’ı çok kötü bir oyundan sonra şansa yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Hafta içinde UEFA Avrupa ligi kapsamında sahasında İspanyol temsilcisi Valencia’yı konuk ettiler ve ilk karşılaşmada 1-1 lik netice ile avantajlı olmalarına rağmen rövanş karşılaşmasında beklenenden daha kötü kaldılar. Karşılaşma 4-4 lik skorla biterken turu geçen taraf Valencia oldu. Sahasında umutlu olan ev sahibinde moraller bozulsa da bundan sonra artık ligde yönelik olmak zorundalar. Konuk ekip içinse tehlike çanları çalıyor son 2 karşılaşmalarını kaybetmeleri bu maça daha fazla asılmalarını gerektirecektir. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısında baskın olmasını beklediğim konuk ekip bir bomba patlatabilir düşüncesindeyim.
Tahminim: üst
266 Dortmund v Bayer Leverkusen
Ligi uzun süre lider götüren Bayer Leverkusen son haftalarda büyük bir düşüş yaşamıştı, ayrıca namaglup unvanını da kaybettiler, ancak geçen hafta Hamburg karşısında adeta patlama yaptılar ve güçlü rakiplerine hiç şans tanımadılar ve eze eze yendiler, bu moralle deplasmanda da güçlü Dortmund’u geçeceklerini düşünüyorum, Bayer Leverkusen kazanır.
Tahminim: 2
349 Hamburger Sv v Schalke 04
Ev sahibi Hamburg geçtiğimiz hafta içinde sahasında Belçika temsilcisi Anderlecht’i konuk etmişti ve o karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı. Bu hafta içinde o karşılaşmanın rövanşı için Belçika temsilcisine konuk oldular. Bol gollü geçen karşılaşmada Hamburg 4-3 yenilgi alsada ilk karşılaşmadaki galibiyeti ve deplasmanda bulduğu goller sayesinde UEFA Avrupa liginde turu geçen taraf oldu. Bu hafta sonunda Bundesliga’nın sonucu en çok merak edilen maçında geçen hafta hayal kırıklığı yaşayan Hamburg favorim olacak. Fazla söze gerek yok diyorum ve ev sahibi kendi evinde güçlü Schalke’ye hiç şans tanımayacaktır.
369 Wolfsburg v Hertha Berlin
Son haftalarda üst üste kazanarak kendini bulan Wolfsburg ligden düşmesi nerdeyse kesinleşmiş Hertha’yı konuk ediyor, hafta içerisinde Rusya temsilcisi Rubin Kazan ile UEFA Avrupa Ligi - 3.Tur rövanş karşılaşmasını sahasında oynayan ev sahibi ilk karşılaşmada 1-1 kaldığı rakibi ile sahasında da 1-1 kalarak uzatmaları oynadı.Uzatmalardan da beraberlik beklenirken sahneye son dakikalarda Christian Gentner çıktı ve takımına turu getiren golü kaydederek gecenin mimarı olmayı başardı. Orda olsa rakibini yenen ev sahibinde moraller yerinde. Moralsiz rakibine karşı da ev sahibinin etkili olmasını bekliyorum. Wolfsburg için rahat bir maç olacağını düşünüyorum, kalitesiyle kazanması normal sonuç olacaktır
Frankfurt - Bayern München
Ligde rahat bir sırada olan Frankfurt sahasında ligin liderlik için mücadele veren Bayern München'le karşı karşıya geliyor.Frakfurt ligde üç maçtır kaybediyor ve bu yenilgilerin sonuncusunu geçen hafta güçsüz bir ekip olan Hannover'den aldılar.Bayern München ise son hafta Freibur'u 2-1'le geçmişti.Sezonun ilk maçında gol barajı aşılmıştı bu maçtada maç üste gider.
Tahmin:Üst Biter.
Oran:1.45
Frankfurt - Bayern München:Bayern gecen hafta rakibini küçümseyınce tüm dunya nerdese yatacaktı ama kalite demek bayern demek 1 oyuncu çıkıp maçı çevırıyor artık ligınde sonu yaklaştıkca heyecan artıyor normalde bayern galibiyetı dışı üst oynamam ama bu kez rakip freburg gibi tecrubesız değil bu maçta bayernınde gol yıcegını düşünuyorum vede üst dıyorum en sonki dep.macında kölnle 1-1 kalmıştı bayern ama en iyi sonuc üst
Bremen-bochum:Bremen aslında iyi bir takım vede şampıyonlugu zorlaması lazım ama bazen maçlarda öyle şanssız oluyorlarkı onlar adına üzülüyorum rakip ise tam dişlerine göre tabı uefa darbesının izleri vardır bremende kendı evınde 4 gol atıp elenen bir takım psıkolojısı ortada bu maç bana üst gibi gelıyor bochumda eşlik eder bremene
Stuttgart - Hannover 96:Stutgart h.içi barca hezimeti yaşadı bunun acısını rakiplerınden çıkarmak isteyecekler tamda dişlerine uygun stutgart bu macı almaya çok yakın özellıkle forvetlerını begenıyorum hannover ise bu maçtan puan alması için her oyuncunun 3 kişilik oynaması lazım ms 1