126 21:30 19.02.2010 Hoffenheim v Mönchengladbach
Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ligin alt sırlarına iyice yaklaşan Hoffenheim için tehlike çanları çalmaya başladı, kendi evinde oynuyor ve sıralamada rakibinin üzerinde kalmak istiyorlarsa mutlaka kazanmalılar.
Tahminim:Hoffenheim Kazanır
155 16:30 20.02.2010 Köln v Stuttgart
Her iki takımda rahat nefes alabilmek için mutlaka puan kazanmak zorunda olduğu bir maça çıkıyor, kendi evinde oynayan Köln daha avantajlı görünse de benim tercihim daha kaliteli kadrosuyla Stuttgart olacak,evine puansız dönmeyecektir.
Tahminim:Stuttgart kazanır veya Berabere Kalır
156 16:30 20.02.2010 Dortmund v Hannover 96
Ligin iyi takımlarından Dortmund kendi sahasında bu sene ligden düşmenin en büyük adaylarından Hannover’i konuk ediyor, onlar için zor bir maç olacağını düşünmüyorum, Dortmund rahat kazanacaktır.
Tahminim: Dortmund Kazanır
157 16:30 20.02.2010 Hamburger Sv v Frankfurt
Nistelrooy’u alarak kadrosunu güçlendiren ve iyi sonuçlar almaya başlayan Hamburg bu hafta diğer şampiyonluk adaylarına göre daha rahat ve avantajlı görünüyor, bu avantajı kullanacaklar ve kazanacaklardır, bu haftanın en sağlam bankosu olarak öneriyorum.
Tahminim:Hamburger Sv Kazanır
158 16:30 20.02.2010 Mainz 05 v Bochum
Bu sezonun sürpriz takımı Mainz için kolay rakip ve kolay bir müsabaka olmasını bekliyorum, rakip çok uygun ve Mainz kazanacaktır.
Tahminim:Mainz 05 Kazanır
159 16:30 20.02.2010 Nürnberg v Bayern Munich
Kaliteli Bayern çok zor durumda bulunan Nürnberg önüne çıkıyor ve hafta arası yaptığı şampiyonlar ligi maçında da çok yıprandılar ancak tam olarak da istedikleri sonuçla sahadan ayrılamadılar, hafta sonu onlar için hiçte kolay olmayacak, bu haftanın sürprizini Nürnberg’ten bekliyorum ve güçlü rakibini evine puansız göndermeyi başaracaklarını düşünüyorum. Nürnberg kazanır.
Tahminim:Nürnberg kazanır veya 2.5 Gol Üst
353 16:30 21.02.2010 Freiburg v Hertha Berlin
Hafta içinde Portekiz temsilcisi Benfica ile UEFA karşılaşması oynayan ve sahasında 1-1 berabere kalan konuk ekip Hertha hafta sonunda zorlu bir deplasmana konuk oluyor. Uefa yorgunu ve lig sonuncusu Hertha ligde kalma yolunda en büyük rakiplerinden biri olan Freiburg deplasmanına çıkıyor, atanın kazanacağı bir maç ve skor açısından kısır bir müsabaka olacaktır, ilk ihtimal olarak Alt seçeneğini öneriyorum, daha sonra Freiburg galibiyete daha yakın duruyor.
Tahminim:Freiburg Kazanır 2.5 Gol Alt
376 18:30 21.02.2010 Werder Bremen v Bayer Leverkusen
Haftanın en merakla beklenen maçında Leverkusen liderliğini sürdürmek için kazanmak zorunda ancak rakipte çok güçlü ve bir o kadarda dengesiz bir takım olan Bremen, Uefa liginde deplasmanda yenilseler de yinede kendi sahalarına avantajlı bir skorla dönmeyi bildiler. Hangi takım kazansa sürpriz olmaz, benim tercihim Bremen’den yana ancak Üst seçeneği de yüksek ihtimal olan bir maç.
Tahminim:Werder Bremen Kazanır 2.5 Gol Üst
377 18:30 21.02.2010 Wolfsburg v Schalke 04
Uefa Avrupa liginde deplasmanda Villarreal önünde deplasmandan iyi bir sonuç alarak dönen Wolfsburg moralli ancak ligde hiçbir iddaaları kalmadı, şampiyonluk adayı Schalke için çok şey ifade eden bir maç ve kazanmaları gerekiyor, iyi kadrosu ve kurt hocasıyla birkaç adım öndeler, Schalke kazanır.
Tahminim:Schalke 04 Kazanır