Site Sahibi
Status :
Konular: 5772
Seviye: 57
Tecrübe: 33.604.066
Sonraki Seviye: 35.467.816
Teşekkürler : 5.372
3.723 mesajına 7.818 kere teşekkür edildi.
505 21:30 09.02.2010 Werder Bremen v Hoffenheim
Bremen ligde uzun bir aradan sonra galibiyete Hertha karşısında galibiyete uzandı. Ligdeki bu kötü gidiş gerçekten onların tüm dengelerini değiştirdi. Bremen kupada çok iddialı diyebilirim. Hoffenheim ligde Bremen ile aynı kaderi paylaşıyor. Ligdeki kötü gidişe Hannover 96 maçını kazanarak dur dediler. Geçen seneyi mum ile arayan iki ekip en azından kupada iddialı olmak istiyor. Bremen artık bu kadar rahat kazanamaz. Hoffenheim ise deplasmandaki saldırgan oyununu devam ettirir. Bana göre maçtan en az 3 gol çıkar.
Tahminim: 2,5 Gol Üst
555 20:00 10.02.2010 Augsburg v Köln
Augsburg ve Köln bir zamanlar aynı ligde çok ter döktü. Augsburg geçen hafta Union deplasmanında beraberlik ile yetinmek zorunda kaldı. Bunun yanında takımda biraz konsantrasyon eksikliği olmasını normal karşılıyor. İkinci ligde Kaiserslautern ve Pauli aldı başını gidiyor. Augsburg ise bu yarışta geride olmaktan kurtulamıyor. Köln son haftalarda özellikle deplasmanlarda çok iyi Wolfsburg galibiyetinin üstüne yine deplasmanda Frankfurt galibiyetini ekledi. Evinde Hamburg maçını beraberlikle tamamladı. Hamburg maçında 3 – 1 geriye düşmesine rağmen maçı çevirerek son dakikada da olsa beraberliği kurtardı. Köln kupadada bana göre iyi bir takım. Bu maçı alacak ve yoluna devam edecektir. Köln formu ile maçı kazanacaktır.
Tahminim: Köln Kazanır
556 20:00 10.02.2010 Bayern Munich v Fürth
14 maçtır yenilmeyen bir Münih karşısında her takımın işi gerçekten çok zor. Bu sene Şampiyonluk ve kupa için Almanya da tek favori onlar olacak. Fürth ikinci lig ekibi sürpriz aranacak bir maç değil.
Tahminim: Bayern Munich H1 Kazanır
561 21:30 10.02.2010 Osnabrück v Schalke 04
Schalke 04 çok güvensiz bir ekip. Geçen hafta da Freiburg maçında bunu gördük. Aldığı beraberlik ile yine iddaacılara ter yaptı. Osnabrück 3.ligde lider müthiş bir serisi vardı. Geçen hafta beraberlik ile ayrıldığı maçtan sonra çok güven vermese de Kupa maçına hazırlandıklarını biliyorum. Ben bu hafta sürpriz arıyorum diyene Osnabrück tavsiyesinde bulunurum. Sizden çok iyi bir banko beklemenizi isteyemem. Ben yaptığım bir macera kuponuna bu maçı alırım. Sadece sürpriz oynayacaklara tavsiye ederim. Osnabrück bu temposuyla benim dikkatimi fazlasıyla çekti. Orana göre maceracılar iş başına diyorum.
Tahminim: Osnabrück Kaybetmez