Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
501 Fürth vs Stuttgart
İkinci ligin istikrarsız takımlarından olan Fürth, bir türlü isteneni veremeyen ligde 10 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan formsuz Stuttgart ı kupa maçında ağırlıyor.Ev sahibine baktığımızda ortalama her maçta 2 gol bulmuş gibi ve bu ortalamaların biraz üstünde duruyor.Stuttgart da 10 maçta 10 gol atarak ortalama her maçta 1 gol attığını anlıyoruz.Böyle bir istatistiğe bakarak maçın üste taşınacağını düşünüyorum.
Tahminim: 2.5 Gol Üstü
503 Trier vs Köln
Almanyanın en düşük liglerinden birinde boy gösteren ev sahibi bundesliga da boy gösteren Köln ü ağırlıyor.FAzla söze gerek olmadığını düşünüyorum.Köln ligde isteneni veremiyor ama kupada istediğine ulaşacaktır.
Tahminim: Köln kazanır.
521 Augsburg vs Duisburg
İki aynı ligin takımı bu sefer de kupada karşı karşıya geliyor.Ev sahibinin ligde 10 maçta 3 galibiyet 6 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.Az yenilmesi kadar beraberliğide göze çarpıyor.Konuk ekipte ligde 10 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunuyor. Tuhaf bir istatistik ise konuk ekibin son 6 maçta rakibine hiç kaybetmemesi..Ben bu karşılaşmada da Duisburg un ev sahibine kolay teslim olacağını düşünmüyorum.
Tahminim: Duisburg yenilmez.
522 Osnabrück vs Dortmund
Almanya 3.lig ekiplerinden olan Osnabrück bundesliga nın köklü ekiplerinden olan Dortmund u ağırlıyor.Fazla yorum yapmak istemiyorum.Dortmund kalitesiyle kazanır.
Tahminim: Dortmund kazanır.
561 1860 München vs Schalke 04
Almanya 2. lig ekiplerinden München evinde formda Schalke yi ağırlıyor.Böylesine seyri zevkli bir maçta gollerin karşılıklı olacağı müsabakada gol üstü seçeneğini öneriyorum.
Tahminim: 2.5 GoL Üstü
563 Werder Bremen vs Kaiserslautern
Gol yolları mükemmel olan W.Bremen ekibi kupada 2.lig ekiplerinden oLan Kaiserslautern i ağırlıyor.Ben kupada fazla güvenemediğim takımlara oynamak yerine bu karşılaşmada da gol üstü seçeneğini öneriyorum.Sistem kupon oynayanlar handikaplı 1 deneyebilir.
585 Frankfurt vs Bayern Munich
Bu sezon inanılmaz bir düşüş yaşayan konuk ekip ligde kendi evinde yendiği rakibine konuk oluyor.Açıkcası ev sahibininde iyi bir takım olduğu söylenemez ama şimdilik ligde iyi konumdalar.Kupada karşılaşan bu iki takımda seyiri güzel bol gollü bir karşılaşma ortaya koyacaklarına inanıyorum.